Aquatec Sorrento douchekruk

De innovatieve, moderne en modulaire keuze voor uw badkamer 

De Aquatec Sorrento douchekruk is onderdeel van één van de uitzonderlijkste en meest moderne producten van de Aquatec Sorrento serie. Deze serie biedt niet alleen veel functionaliteit, maar ook veel stijl en een fraai design. Het anti-slip, zachte oppervlakken en de zachte rug bieden een veilige en zeer comfortabele zit voor de gebruiker. De in hoogte verstelbare, inklapbare poten en het feit dat deze producten snel en eenvoudig in- en uit elkaar kunnen worden gehaald bieden veel gebruiksgemak. De corrosie-vrije, modulaire douchestoelen serie is de beste keuze voor gebruikers die ondersteuning nodig hebben in de badkamer bij hun persoonlijk hygiëne.

Anti-slip, zacht opervlak

De Aquatec Sorrento is de eerste badkamercollectie met het innovatieve TPE Soft Touch Surface op de zitting en op de armsteunen. Daardoor ziet hij er niet alleen mooi uit, maar biedt ook veel zitcomfort voor de gebruiker.

Hoogte verstelbare en opklapbare poten

De Aquatec Sorrento serie kan zonder gereedschap worden aangepast aan individuele lichaamsmaten. Met zijn vouwmechanisme is hij de ideale reisgenoot en kan gemakkelijk opgeruimd worden. Rug- en armsteunen zijn er snel en eenvoudig af te halen.


Brochures (1)

Testen & certificaten (1)