Bescherming persoonsgegevens en cookies

Van de website beheerder

U bent nu op de officiële website van Invacare. Deze website is eigendom van Invacare International sàrl, een Naamloze Vennootschap met een centraal kantoor gevestigd op: Benkenstrasse 260, 4180 Witterswil, ZWITSERLAND

Publicatie redacteur: Joost Beltman
Design en onderhoud: Clever-Age
Hosting: DIS

Persoonlijke informatie

Wanneer u zich registreert op bepaalde Invacare sites, vragen wij u om enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Wij gebruiken cookies en andere technologiën om uw activiteiten op onze websites te registreren zodat wij uw bezoek kunnen personaliseren. 

Toegang tot website www.invacare.nl

De gebruiker van deze website erkent dat hij/zij de benodigde kennis en kunde heeft om deze site te gebruiken en heeft zich ervan verzekerd dat de computer configuratie die gebruikt wordt geen virussen bevat en operationeel is. De gebruiker erkent verder dat hij/zij geïnformeerd is dat deze website 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk is, met uitzondering van gevallen van overmacht, computer problemen, netwerk problemen en/of technische problemen. 

Gebruik van informatie

Wij gebruiken de gegevens die wij verzamelen om u de service te bieden die u vraagt. Onze service kan het tonen van gepersonaliseerde informatie en advertenties betreffen. Wij gebruiken uw informatie om u over andere producten en diensten te informeren die Invacare en haar partners bieden. Wij verkopen, verhuren en leasen geen klantgegevens aan derden. Om onze service te helpen verbeteren verstrekken wij zo nu en dan informatie aan andere bedrijven die voor ons werken.

Uw keuzes

U kunt er op ieder moment voor kiezen promotionele e-mails van Invacare niet langer te ontvangen door de instructies te volgen die vermeld zijn op de e-mail. 
Om keuzes te maken in hoe wij met u communiceren per e-mail, volgt u de instructies in Communicatie in de Site sectie van onze volledige privacy policy. 
Om uw persoonlijke informatie te zien en aan te passen gaat u naar Access to Personally Identifiable Information van onze volledige privacy policy. 

Bescherming van persoonsgegevens

BERICHTEN

Berichten verzonden per e-mail kunnen worden onderschept. Voeg geen onnodige of gevoelige persoonlijke informatie bij. Indien u dit soort informatie wilt bijsluiten, wordt aangeraden dit te doen via de reguliere post.

GEBRUIK VAN FORMULIEREN

De bezoeker wordt er specifiek van op de hoogte gesteld dat de informatie die hij of zij verstrekt door het op zijn of haar verzoek invullen van formulieren op de website van Invacare, die zijn ontworpen om vragen of verzoeken van hem of haar te beantwoorden, door Invacare verwerkt wordt voor administratieve en commerciële management doeleinden maar ook, tenzij anders is aangegeven, verstrekt wordt aan andere bedrijven die deel uitmaken van Invacare of gelieerd zijn aan Invacare en die hem of haar zouden kunnen benaderen met informatie of aanbiedingen.
Indien de bezoeker geen informatie of aanbiedingen wenst te ontvangen van Invacare of andere bedrijven die deel uitmaken van of verbonden zijn aan Invacare, of indien hij of zij het recht wenst te hebben om toegang, annulering of wijziging van zijn of haar persoonlijke informatie, dan kan hij of zij een brief sturen aan:

Invacare B.V.
Galvanistraat 14-3
6716 AE  Ede

of per e-mail: DPO@invacare.com

PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE OP DE WEBSITE WORDT GEPUBLICEERD

De relevante personen zijn geïnformeerd over hun rechten. Het recht op toegang tot persoonlijke informatie van gebruikers volgt onmiddelijk uit het gebruik maken van deze website. Het recht op wijziging wordt door Invacare voorbehouden.

Auteursrechten - Copyright

De gebruiker van deze website wordt geacht zich te houden aan de gebruiksregels van de wet met betrekking tot auteursrecht, copyright, het verwerken van elektronische data, bestanden en vrijheden en er zich van bewust te zijn dat indien deze regels worden overtreden, dit kan leiden tot sancties.

De gebruiker zal zich in het bijzonder weerhouden van verzameling of indirect gebruik van informatie op de website en zal zich weerhouden van iedere handeling die de privacy of reputatie van individuen zou kunnen beschadigen, aangezien het gaat om persoonlijke informatie waar hij of zij toegang tot heeft.

De algemene structuur van de website, software, teksten, bewerkte of onbewerkte beelden, expertise, downloadbare documenten, logo's en fotografische presentaties en iedere andere component van de website zijn het exclusieve eigendom van Invacare International sàrl.

Iedere volledige of gedeeltelijke reproductie van deze website op welke manier dan ook, zonder toestemming van Invacare International sàrl vooraf, is verboden en wordt beschouwd als het schenden van het copyright. Een overtreding die wordt behandeld in artikel L.335-2 in overeenstemming met de Code voor Intellectueel eigendom.

Ditzelfde geldt ook voor de databases op de website, die zijn beschermd door de wet van 1 juli 1998 die de Code van Intellectueel Eigendom behelsd en onderdeel is van het Europese directief van 11 maart 1996, betreffende wettelijke bescherming van databases.
De merknamen van 'Invacare' en haar partners en de logo's die op de website zijn afgebeeld, zijn geregistreerd.

Iedere gedeeltelijke of volledige reproductie van deze merknamen en logo's die deel uitmaken van de website, zonder expliciete toestemming van Invacare® is verboden in navolging van artikel L.713-2 van de Code van Intellectueel Eigendom.

Het is verboden voor iedere bezoeker van de website om hyperlinks aan de website toe te voegen zonder expliciete toestemming vooraf.

Invacare doet er alles aan om de bezoekers van haar website beschikbare en gecontroleerde informatie en/ of andere tools aan te bieden; echter, Invacare kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten, het niet beschikbaar zijn van informatie en/ of de aanwezigheid van een virus op haar website.

Invacare corporation privacy policy

Link naar de Invacare corporation privacy policy