Melody

Uitgefaseerd product

Geeft vooruitgang aan het leven 

De Dolomite Melody is een stijlvolle loophulp die de concurrenten in zijn prijsklasse verre de baas is. Hij is uiterst gebruiksvriendelijk en laat zich eenvoudig inklappen en staand opbergen. Het kabelvrije remsysteem is fraai in het frame weggewerkt. De Dolomite Melody biedt puur gebruiksplezier en geeft vooruitgang aan uw leven.

Kabelvrije, geïntegreerde remmen

De remkabels zijn fraai weggewerkt, dus u blijft nergens achter haken. De roestvrijstalen onderdelen staan borg voor jarenlang betrouwbaar gebruik. En het gepatenteerde remmechaniek heeft zich in de praktijk overtuigend bewezen.

Meer bewegingsvrijheid

De veilige, comfortabele zitting kan handig worden opgeklapt om meer loopruimte te creëren. Bovendien is het zo makkelijker om deuren te openen of hoge keukenkastjes te bereiken. Ingeklapt op te bergen De ingeklapte rollator laat zich eenvoudig rechtop wegzetten. Druk simpelweg op de zitting om hem weer uit te klappen.

Vrij verstelbaar

Via kleine stelstappen is elke gewenste hoogte en hoek instelbaar. Zo maakt u de rollator geschikt voor verschillende armlengtes en handposities. Er zijn bovendien drie hoogtevarianten en een brede keuze aan accessoires voorhanden. Dat maakt de Dolomite Melody een van de meest veelzijdige rollators op de markt.


Brochures (1)

Prijslijst (1)

Gebruikshandleiding (1)

Testen & certificaten (1)