Perfecto2

Betrouwbare zuurstofvoorziening bij u thuis 

De stijlvol vormgegeven Invacare Perfecto2 zuurstofconcentrator is speciaal ontworpen voor de veeleisende markt voor zuurstofproductie aan huis. Het energieverbruik is laag en de geluiddemping is goed. Dit verlaagt de gebruikskosten van de zuurstofconcentrator en verhoogt het gebruikscomfort. Door zijn vormgeving valt het apparaat nauwelijks op, terwijl hij toch tot 5 liter aan zuurstofconcentraat per minuut kan leveren. Bovendien vereist deze Perfecto2 weinig onderhoud. Daarmee is hij op langere termijn in combinatie met een HomeFill II een voordelige oplossing om uw eigen zuurstofvoorziening thuis te realiseren.

Fluisterstille werking

Compact en stil; dankzij die eigenschappen is de nieuwe Invacare Perfecto2 in elk huis te gebruiken. Met innovatieve technieken zijn de compressor- en spoelgeluiden tot een vrijwel onhoorbaar niveau teruggebracht. Uw rust wordt niet verstoord, terwijl er toch een betrouwbare zuurstofvoorziening in de eigen woonomgeving kan worden gerealiseerd.

Zuinig met energie

De intelligente en energiebesparende software vermindert de inwendige systeemdruk als de zuurstofvraag dat toelaat. Voor de gemiddelde gebruiker levert dat zo'n 20 watt extra energiebesparing op, dat van het sowieso al lage standaardverbruik van 300 watt kan worden afgetrokken. Verlaging van het energieverbruik van de Perfecto2 past binnen het streven van Invacare naar energiebesparing zonder in te leveren op prestaties.

100% betrouwbaarheid

De compressor heeft een lage onderhoudsbehoefte. Jaarlijks onderhoud wordt wel geadviseerd. Dat geeft u de garantie dat er altijd zuurstof beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. De Perfecto2 gebruikt de modernste filters en compressor-technologie, wat resulteert in een zuurstofconcentrator voor thuisgebruik met de laagste gebruikskosten.


Brochures (1)

Prijslijst (1)

Gebruikshandleiding (1)

Service handleiding (1)

Onderdelen (1)

Testen & certificaten (2)

Diversen (1)