SOLO2

Op de SOLO2 tour: zelfstandiger met flexibele zuurstofvoorziening

Invacare's SOLO2 geeft patiënten de mogelijkheid om vrijuit en volop van het leven te genieten. Geïmproviseerde dagtochten of last-minute reizen, zonder gedoe met zware bagage; het kan, veilig en gemakkelijk. De SOLO2 geeft de patiënt totale controle en vormt daarmee de sleutel tot een optimale kwaliteit van leven. Met de flexibele zuurstofvoorziening (puls- en continu-toevoer) is de SOLO2 de ideale keuze. De oplossing voor alle patiëntbehoeften, van nacht- en ambulante ondersteuning tot en met plaatsgebonden behandeling. De SOLO2 verplaatsbare zuurstofconcentrator voldoet aan de kritische eisen van gebruikers en leveranciers dankzij de combinatie van hoge kwaliteit, prestaties, laag energieverbruik, eenvoudige bediening en minimale onderhoudseisen.

Een oplossing die iedereen past

Met de Invacare SOLO2 kunnen leveranciers zuurstofpatiënten in alle omstandigheden bedienen. Zes continu-toevoerinstellingen (0,5 – 3,0 lpm) zorgen voor efficiënte nachtbehandeling, terwijl vijf pulsinstellingen de extra zuurstof aanvoeren voor patiënten in beweging, voor maximale zelfstandigheid. De SOLO2 draagbare zuurstofconcentrator is bedoeld als allesin-één-oplossing voor alle patiëntbehoeften en wordt geleverd met een handige trolley. Bovendien werkt hij op zowel netstroom als de auto-aansteker, alsmede op een oplaadbare accu. Hoge prestaties voor alle eisen De SOLO2 maakt gebruik van beproefde, gepatenteerde technologieën om de maximale hoeveelheid zuurstof aan de omgevingslucht te ontrekken. De geavanceerde Sensi-Pulse™ doseermechaniek voert de zuurstof vroeg in de ademhalingscyclus toe, wat maximale efficiency oplevert.

Geluidsarm en efficiënt

De SOLO2 werkt met een innovatieve zuurstoftoevoer, waardoor het apparaat zeer geluidsarm is (minder dan 40 dB(A)). Twee geruisloze ventilatoren zorgen dat de compressor gekoeld wordt en verlengen daarmee de levensduur van het systeem. De gepatenteerde energiebesparende software van Invacare beperkt het opgenomen vermogen tot max. 135W, waardoor de kosten en gebruiksduur verder worden geoptimaliseerd. Alle filters zijn via de buitenzijde van het systeem bereikbaar, waardoor ook het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Het onderhoudsgemak wordt nog eens versterkt door het HEPA-filter dat in de zuurstofuitlaat is geïntegreerd.


Brochures (1)

Prijslijst (1)

Gebruikshandleiding (1)

Onderdelen (1)

Testen & certificaten (1)

Diversen (1)