Werken bij Invacare

Vacatures 

Product Manager Care

Gezocht wordt naar een kandidaat die grote affiniteit heeft met de Care producten van Invacare en ervan houdt om de positie van deze producten in de markt te versterken. Gezamenlijk met de Account managers Care bedenk je manieren om de producten naar voren te brengen bij dealers, (ergo)therapeuten en verzekeraars. Onder het Invacare Care assortiment vallen o.a.: bedden, matrassen, liften en sanitaire hulpmiddelen.
Je maakt deel uit van het marketing team en rapporteert aan de Marketing Manager. Het gaat om een fulltime functie.

De taken van de Product Manager Care zijn o.a.:
 • Voorbereiden van productintroducties, bepalen van klinische proposities: zowel product inhoudelijk als marketing communicatie.
 • Beheren van de verschillende productgroepen, dit houdt o.a. in: analyseren verkoop per productgroep, bijhouden van productwijzigingen en communicatie hiervan naar klanten, contact onderhouden met de fabrieken, kwaliteitsbeheer, forecasting, opstellen van prijslijsten.
 • Plannen opstellen over hoe de verschillende doelgroepen in de markt te benaderen. Meewerken in de implementatie hiervan en onderhouden van klantcontact samen met de accountmanagers.
 • Geven van product trainingen: zowel intern als extern.
Vaardigheden en kenmerken voor de Product Manager Care:
 • Vereiste: afgeronde opleiding ergo-/fysiotherapie, bewegingswetenschappen, bewegingstechnologie of vergelijkbaar en/of ervaring in de revalidatie branche.
 • Technisch onderlegd
 • Engels: goed zowel mondeling als schriftelijk
 • Schriftelijk sterk
 • Gedreven
 • Constructieve team speler
 • Zelfstandig
 • Positieve houding
 • Houdt van afwisseling
 • Oog voor detail, accuraat
Bedrijfsprofiel
Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een beperking, mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Invacare is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, met een Europees hoofdkantoor in Zwitserland en een Nederlandse verkoopvestiging in Ede.
 
Wat bieden wij?
Invacare biedt je een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een open, informele werksfeer. Verder kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Reageren?
Wil je reageren op deze functie? Mail dan je CV met begeleidende mail naar Désirée de la Fuente (marketing manager) ddlfuent@invacare.com. Vanwege de vakantieperiode kan het zijn dat het even duurt voordat je een reactie ontvangt. Geef in je brief even aan wanneer jij eventueel op vakantie bent.

Open sollicitatie

Werken bij een informeel, maar internationaal opererend bedrijf dat mensen met een handicap of zorgbehoefte maximale activiteit en mobiliteit biedt? Stuur een motivatie met curriculum vitae naar onderstaand adres. Geef duidelijk aan dat het een open sollicitatie betreft.

Werken bij Invacare

Een goed resultaat door een goed sociaal klimaat. Invacare wil ook een favoriete werkgever zijn voor haar medewerkers. Immers, zij zijn het belangrijkste eigen vermogen van de Invacare organisatie.

Het beleid van Invacare is erop gericht te streven naar goede arbeidsomstandigheden, waardoor de veiligheid en de gezondheid van de medewerkers gewaarborgd worden. Daarnaast proberen we de talenten van een ieder zo goed mogelijk te benutten en in te zetten. Daardoor vinden er vele interne promoties plaats, zowel verticaal als horizontaal.

Invacare B.V.
Galvanistraat 14-3
6716 AE Ede
Tel.   +31 (0)318 69 57 57   
Fax   +31 (0)318 69 57 58