XPO2

Neem uw zuurstof nu overal mee naar toe 

De XPO2 van Invacare is een uiterst compacte, draagbare zuurstofconcentrator, ideaal voor actieve en reislustige patiënten die zelf willen bepalen wanneer ze eropuit gaan. De efficiënte timing van de geavanceerde pulsdosering geeft zelfs de meest veeleisende patiënten voldoende lucht. En de XPO2 is niet alleen stijlvol vormgegeven en gemakkelijk te gebruiken, het is de alles-in-één oplossing in één compact, stevig en lichtgewicht apparaat.

Extreem compact voor optimale bewegingsvrijheid

Deze uiterst compacte, lichtgewicht Invacare XPO2 geeft ambulante patiënten optimale bewegingsvrijheid. Met zijn gewicht van slechts 2,9 kg stelt de XPO2 een nieuwe standaard in “draagbare” concentratoren. En omdat u hem via elk stopcontact en elk autoaanstekercontact kunt opladen en gebruiken, geeft hij u meer bewegingsvrijheid dan andere ambulante zuurstofvoorzieningen.

Invacare-technologie levert de perfecte ambulante oplossing

XPO2 van Invacare is de perfecte oplossing om uw kosten voor ambulante zuurstofvoorziening te reduceren, zonder op kwaliteit in te leveren. Dit apparaat is met recht draagbaar te noemen en hij is uiterst effectief en zeer gebruiksvriendelijk, zodat u elke patiënt met een gerust gevoel op reis kunt laten gaan. Zuurstofleveranciers kunnen deze ambulante oplossing aanbieden naast hun reguliere assortiment aan zuurstofvoorzieningen.

Effectieve zuurstofpulstiming

De zuurstofverzadiging in het bloed van de patiënt profiteert van de gepatenteerde 'niet-lineaire pulsdosering' die de XPO2 produceert en die in vergelijking bij een continuflow zuurstof bespaart. Dit systeem levert alleen zuurstof aan het begin van de ademhaling, op het moment dat de zuurstoftoediening het grootste effect oplevert. Met zijn hoge zuurstof-productiecapaciteit, de hoge zuurstofconcentratie, de gevoelige ademsensor, snelle reactietijden en comfortabele bolusverloop garandeert de XPO2 voldoende lucht voor elke patiënt. XPO2 produceert therapeutische zuurstof tot 35 ademhalingen per minuut bij elke stand.


Brochures (1)

Gebruikshandleiding (1)

Service handleiding (1)

Onderdelen (1)

Testen & certificaten (1)