Comet PRO

Categorie: Large

Max. snelheid: 15 km/u 

Actieradius: 55 km

Met zijn uitzonderlijke rijgedrag en moderne esthetiek biedt de Comet PRO scootmobiel kracht en prestaties in een premium-pakket.

Dankzij de verbeterde rijeigenschappen en 2 x 75 Ah accu’s, stelt de Comet PRO scooter u in staat om langer te genieten en meer uitdagende tochten te maken. Het bereik van deze scooter is 55 km.  De grote 13” voor- en achterwielen, gecombineerd met een superieur ophangsysteem, laten u op een vlotte en veilige wijze comfortabel over stoepranden en obstakels rijden. Daarnaast zorgt de automatische reductie van uw rijsnelheid voor extra stabiliteit en veiligheid in bochten.

Deze scootmobiel werd onderworpen aan onafhankelijke Duitse TÜV laboratoriumtests. Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals een twee-staps motorontkoppelingshendel, zorgen voor extra zekerheid, waar u ook naar toe gaat.

Ontworpen met zowel comfort als precisie in het achterhoofd, biedt de Comet PRO een uitzonderlijke wendbaarheid en controle, zelfs in krappe en lastige ruimtes. Daarnaast biedt de ergonomische besturing van deze scootmobiel een optimale rijpositie, waardoor u prettiger en meer ontspannen reist.