Rolstoelen voor binnen/buiten

Een achterwielaandrijving zorgt voor goede rijstabiliteit tijdens langere afstanden

De sterke punten van achterwiel aangedreven rolstoelen komen vooral naar voren bij het gebruik buiten. De achterwiel aangedreven rolstoelen zijn namelijk zeer stabiel en koersvast. Ook bij hogere snelheden zal de koers goed aangehouden kunnen worden.  

Fauteuil électrique AVIVA RX40 Modulite

AVIVA RX40 Modulite

De Invacare AVIVA RX40 Modulite is ontworpen om de uitdagingen van het alledaagse moderne leven aan te gaan. Of het nu thuis, op het werk of buiten is met de AVIVA RX40 Modulite...

Invacare AVIVA RX40 Ultra

De Invacare AVIVA RX40 Ultra brengt het Ultra Zitsysteem op het AVIVA RX40 onderstel. Het Ultra positioneringssysteem is ontworpen om de meest individuele pasvorm mogelijk te...

Vind uw dealer

Vind uw dealer

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Dealer map

Zoek uw dichtstbijzijnde Invacare dealer door onderstaande velden in te vullen.

Stuur ons een bericht

Wij helpen u graag! Wanneer u contact met ons wilt opnemen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De persoonlijke gegevens die u invult, worden niet gebruikt of opgeslagen tenzij u aangeeft met ons in contact te willen blijven. U kunt onze Invacare Privacy Policy via de link onderaan deze pagina vinden.

Bij het naar voren rijden met een achterwiel aangedreven rolstoel zal de druk op de aandrijfwielen toenemen, dit geeft nog meer grip en kracht.  

Het voordeel van achterwiel aangedreven rolstoelen is daarnaast dat de zwenkwieltjes zich voor de gebruiker bevinden waardoor de stoel voorspelbaar draait. Ook bij achteruitrijden zal de stoel geen onverwachte bewegingen veroorzaken, omdat de zwenkwieltjes in dit geval zullen volgen. 

Een achteraandrijving voor meer buitenactiviteit en toegankelijkheid naar natuurrijke gebieden

Met onze achterwiel aangedreven elektrische rolstoelen krijgen gebruikers een grote mate van onafhankelijkheid om op hun eigen voorwaarden van een ontspannende reis te genieten. Dit mobiliteitshulpmiddel geeft gebruikers het vertrouwen dat ze comfortabel kunnen rijden op verschillende ondergronden en rijstabiliteit bieden voor langere stukken. 

Senioren, mensen met een handicap en mensen die er graag op uit trekken, zullen allemaal de voordelen waarderen die Invacare’s achterwiel aangedreven elektrische rolstoelen bieden, deze zijn namelijk het resultaat van jarenlange innovatie en expertise op het gebied van mobiliteitshulpmiddelen.