Ontdek de Aquatec Ocean Ergo douche-/toiletstoel van Invacare

Nieuws

Ontdek de Aquatec Ocean Ergo douche-/toiletstoel van Invacare

Veel mogelijkheden als het gaat om aanpasbaarheid, individuele instelbaarheid en modulaire opbouw.

Persoonlijke verzorging is een belangrijk onderdeel van iemands leven en welzijn. De Aquatec Ocean Ergo douche-/toiletstoel is ontworpen met zitcomfort, onafhankelijkheid en veiligheid als

uitgangspunten. De Ocean Ergo heeft een reeks bijzondere functies, ontworpen om persoonlijke zorgactiviteiten voor zowel de gebruiker als de zorgverlener, te vergemakkelijken.

 

Veiligheid, onafhankelijkheid en zitcomfort

De voorgevormde zitting is ontwikkeld om een rechtopzittende en stabiele zitpositie te bevorderen, waardoor een algeheel zitcomfort wordt bevorderd.

  • Gebaseerd op drukpunten bij het zitten
  • Een zitkanteling met een hellingshoek van 5° positioneert de knieën in een natuurlijke hurkhouding bij de toiletgang

Eenvoudig manoeuvreren en passend boven toilet

Goede stabiliteit aan de voorkant van de toiletstoel zorgt voor extra veiligheid en stevigheid. Bovendien maakt de geoptimaliseerde wielbasis het eenvoudig voor een zorgverlener om de stoel

in kleine ruimtes te manoeuvreren en zorgt hij voor een goede pasvorm boven reguliere toiletten voor onafhankelijk toiletgebruik.

 

Modulair en flexibel design

Het modulaire design van de Ocean Ergo zorgt ervoor dat de stoelen kunnen worden aangepast aan een breed scala gebruikersbehoeften door enkele eenvoudige aanpassingen aan te brengen. Zo heeft de Ocean Ergo een eenvoudige hoogte instelling van zitting, voetsteunen en armleggers.

 

ANDERE kenmerken:

  • Stabiel, roestvrijstalen frame
  • Machinewasbare spanbandenrug met quick-release gespen
  • Eenvoudig demonteerbaar voor transport en opslag

Met het uitgebreide assortiment accessoires sluit de douche-/toiletstoel aan bij de individuele behoeften van de gebruiker. Deze zijn eenvoudig te monteren en/of kunnen kant en klaar toegevoegd worden. Bekijk het volledige assortiment accessoires op de website van Invacare.

 

De Aquatec Ocean Ergo is onderdeel van de Aquatec Ocean Ergo Familie. Hierin zijn ook kantelbare modellen beschikbaar: de Ocean Ergo VIP en Ocean Ergo Dual VIP.

Deze beide modellen hebben een zitkanteling met een hellingshoek van -5 - 40° en een slim gewichtverschuivingsmechanisme dat zorgt voor optimale stabiliteit op een kleine basis. De Ocean Dual VIP heeft daarnaast een extra rugkanteling met een hellingshoek van 5 -35°. Deze video vertelt er meer over.

 

Meer weten over de Aquatec Ocean Ergo? Kijk dan hier. Er is ook een uitvoering met 24” wielen. Meer info hierover vind je hier.

Vragen? Neem dan contact op met Invacare: 0318 695 757 – nederland@invacare.com.