Invacare wint dubbel design goud op Focus Open 2021

Nieuws

Invacare wint dubbel design goud op Focus Open 2021

Invacare mocht maar liefst 2 gouden awards meenemen bij de Focus Open afgelopen oktober.
Invacare wint dubbel design goud op Focus Open 2021

Het ontwerpen van producten van goede kwaliteit vormt de kern van de innovatieve filosofie van Invacare. We zijn dus blij met ons grote succes in de Focus Open afgelopen oktober. 

De Focus Open is één van de meest gerenommeerde Duitse ontwerpwedstrijden in zijn soort met internationale allure. Met slechts 60 zilveren en 13 gouden awards te vergeven, was het niet alleen een opmerkelijke prestatie om 2 gouden medailles te winnen, maar Invacare was het enige bedrijf dat die avond een dubbele award kreeg!

Eén award was voor de Lyte patiëntenlift, die nieuwe functies combineert met een stijlvol design die past bij het interieur van mensen in de thuisomgeving. De Lyte is een Invacare product uit de nieuwe serie smart home technologieconcepten. 

De andere prijs was voor de Küschall visualizer waarmee mensen hun eigen Küschall rolstoelontwerp kunnen maken, aanpassen en delen. 

Frank Steinmeier, Vice President of Research and Development bij Invacare EMEA, die het evenement bijwoonde met UP Design partner Stefan Lippert, zei: "We hebben duidelijk indruk gemaakt op de jury en het publiek. Verschillende mensen benaderden me voor het aanbieden van hun felicitaties en omdat zij meer wilden weten over de Lyte en onze Küschall configurator."
 

De Lyte is een patiëntenlift met smart technologie die past bij het interieur van mensen in de thuisomgeving