Küschall Compact 2.0

De Compact 2.0 is de absolute standaard voor betrouwbaarheid, eersteklas kwaliteit en uitstekende functionaliteit. Küschall Compact kan eenvoudig worden aangepast aan jouw behoeften en levensstijl, of je nu een hoger configuratieniveau of een actief product nodig hebt, de Compact is precies wat je zoekt! Deze traditionele, kruisvouwbare rolstoel kan moeiteloos worden ingeklapt. Het lichtgewicht frame is robuust voor soepele rijprestaties.

Het is onze ingenieurs gelukt om prestatievermogen en veelzijdigheid samen te voegen tot één product. Met de nieuwe Küschall Compact kun je vaste of wegzwenkbare beensteunen kiezen, en het resultaat is een allround product met de houding van een superactieve rolstoel.

Hydrovorming heeft eenvoudigweg meer toegevoegd aan de contructie van de Compact. Hoewel veelzijdigheid en comfort ongewijzigd blijven, biedt het profiel van hydrogevormde buizen meer stijfheid waar dit nodig is. Hierdoor krijgt de rolstoel een eigentijds aantrekkelijk uiterlijk.

Het is mogelijk deze rolstoel in te zetten als een rolstoel met ondersteuning.  Invacare biedt diverse soorten Alber elektrische ondersteuning, die het rijden in een handbewogen rolstoel gemakkelijker maken.

Bekijk ook de Küschall website en gebruik de Küschall configurator om direct in 3D een küschall stoel samen te stellen.