küschall K-Series

De küschall K-Series is misschien wel de meest bekende lichtgewicht rolstoel in de Invacare range. Met de K-Series is alles eenvoudig. Met een breed scala aan mogelijke configuraties, verschillende materialen en een brede waaier aan kleuren, brengt deze stoel een nieuwe dimensie aan alles wat je nodigt hebt. Deze lichtgewicht rolstoel brengt je eenvoudiger en efficiënter naar jouw bestemming.

De technologie van de K-Series is in de loop van ongeveer 20 jaar gegroeid. Het hele chassis, tot aan de voorvorken, is in één stuk ontworpen. Het minimale design combineert lichtgewicht en esthetiek met een uitzonderlijke stabiliteit. Juist om deze reden kun je zelf het materiaal van je frame kiezen uit een selectie van aluminium, titanium en koolstof. 

Dankzij het speciaal design van de küschall K-Series kunnen alle aanpassingen op de zitmodule worden aangebracht - het frame blijft zoals het is. Wanneer het zwaartepunt veranderd moet worden, kan dit eenvoudig dankzij de keuze uit vijf posities van de zitmodule. We hebben de küschall K-Series zo ontworpen dat alle configuratieopties onopvallend, maar wel op de juiste plaats gemonteerd zijn. Bijvoorbeeld het aanpassen van de rugleuning is vrijwel onzichtbaar. 

Dankzij de MatrX zit- en rugleuningen kun je jouw küschall lichtgewicht rolstoel op maat maken. Met een breed gamma aan positioneringsmogelijkheden, kent de K-Series geen grenzen om te personaliseren.

Het is mogelijk deze rolstoel in te zetten als een rolstoel met ondersteuning.  Invacare biedt diverse soorten Alber elektrische ondersteuning, die het rijden in een handbewogen rolstoel gemakkelijker maken.


Service handleiding (1)

Testen & certificaten (1)

Diversen (1)