Küschall The KSL 2.0

De Küschall KSL 2.0 staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en een strak, minimalistisch ontwerp. De op maat gemaakte KSL is ontworpen voor de meer ervaren gebruiker en is volledig aanpasbaar, waardoor je de vrijheid hebt om jouw eigen persoonlijkheid te uiten. Deze Super Light Küschall is de belichaming van pure schoonheid, met het volledig gelaste hydrogevormde frame zorgt de stijfheid voor een sierlijke moeiteloze rit waar je ook gaat.

Van het voorframe tot het achterframe en de voorwielbehuizing, de nieuwe KSL spreekt dezelfde ontwerptaal. De nieuwe KSL is krachtig en slim ontworpen en combineert traditioneel en modern.

De KSL is ontworpen om de stijfheid en sterkte te vergroten, maar kan ook worden besteld met de opvouwbare rugleuning. Neem nooit genoegen met compromissen en je kunt het overal mee naartoe nemen. De KSL is perfect voor transport en opslag.

Het is mogelijk deze rolstoel in te zetten als een rolstoel met ondersteuning.  Invacare biedt diverse soorten Alber elektrische ondersteuning, die het rijden in een handbewogen rolstoel gemakkelijker maken.

Bekijk ook de Küschall website en gebruik de Küschall configurator om direct in 3D een küschall stoel samen te stellen.

Enkele kenmerken van de Küschall KSL 2.0:

• Lichtgewicht ontwerp: Het Kuschall KSL lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk verstelbaar, voor comfort, veiligheid en consistentie.

• Herontworpen voetensteun: KSL wordt geleverd met een herontworpen voetensteun - een fundamenteel element voor uw zithouding, in lijn volgens de krachtige algehele look.

• Hydrovorming: Hydrovorming-technologie is geïntegreerd in de KSL, wat de rolstoel een moderne uitstraling geeft en nieuwe trend zet.

• Verkrijgbaar in verschillende kleuren: Kuschall KSL is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gebruikers kunnen kiezen uit de verschillende kleuren - de kleur die hen het meest aanspreekt.

• Duurzaamheid: het is ontworpen met materialen van uitstekende kwaliteit die langer meegaan.


Brochures (2)

Gebruikshandleiding (1)

Service handleiding (1)

Testen & certificaten (1)