Missie en Waarden

Sinds 1885 helpt Invacare mensen met een lichamelijke beperking in het dagelijks leven. Vandaag de dag is Invacare wereldmarktleider in hulpmiddelen voor (thuis)zorg- en verpleegsituaties.

Invacare Corporation, met het hoofdkantoor in Elyria, Ohio, is marktleider in de productie en verkoop van innovatieve hulpmiddelen die helpen bij herstel en een actieve leefstijl. Invacare heeft circa 4.600 werknemers en is actief in 100 landen over de hele wereld. Het bedrijf is genoteerd op de Aandelenbeurs van New York onder de code IVC.

Invacare in Europa: Invacare is vertegenwoordigd in 14 Europese landen en het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Witterswil, Zwitserland.
 

Wereldwijde missie

De Invacare missie is het ontwerpen, produceren en verkopen van de best mogelijke hulpmiddelen die herstel en een actieve leefstijl bevorderen voor mensen die niet-acute zorg nodig hebben. Invacare biedt oplossingen met de gedachte "making life's experiences possible".
 

Invacare waarden

Met de waarden Integrity, Innovation, Leadership, Excellence en Accountability, gaan Invacare werknemers dagelijks de uitdaging aan om het Invacare-motto “making life’s experiences possible” uit te dragen naar de gebruikers van onze producten. Deze kernwaarden dragen eraan bij dat Invacare zich als leider heeft gemanifesteerd in deze branche.

Invacare Missie en WaardenInvacare is Integrity: Wij bereiken de juiste resultaten op de juiste manier. We stellen de kwaliteit van onze producten altijd voorop bij alles wat we doen. We hanteren een hoge standaard van normen en regels . Wij doen zaken op een ethische, sociale en maatschappelijk verantwoorde manier.

Invacare is Innovation: Wij creëren toonaangevende producten, die mensen in staat stellen het best mogelijke leven te leiden. Wij werken in een cultuur waarbij we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden voor succes. We kijken door de ogen van de gebruikers op zoek naar langdurige oplossingen.

Invacare is Leadership: Wij streven er altijd naar om de hoogst mogelijk standaards voor onze branche neer te zetten. We willen de juiste beslissingen nemen en geloven dat teamwork en goede communicatie de sleutel is tot ons succes. We hebben de moed om achter onze overtuigingen te staan. We vertegenwoordigen de diversiteit van en zijn goede buren voor de gemeenschap die we dienen.

Invacare is Excellence: Wij hebben passie voor wat we doen. Wij beloven de behoeften en verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij zijn een wereldklasse werkgever waar toegewijde werknemers samen werken, en we zijn allemaal ambassadeurs van onze lijfspreuk “making life’s experiences possible”.

Invacare is Accountability: We zijn allemaal verantwoordelijk voor onze beloften, onze kwaliteit en onze resultaten. Er wordt van ons verwacht dat wij de juiste beslissingen nemen met gevoel voor urgentie, slagvaardigheid en mededogen. Wij geloven dat het verbeteren van processen fundamenteel is voor de manier waarop wij onze producten en diensten ontwikkelen.
 

De Invacare naam en slogan

De naam Invacare combineert drie belangrijke peilers van onze "can-do" persoonlijkheid: INnovation, VAlue en healthCARE. "Yes, you can.®" behelst de belofte van Invacare om gebruikers, dealers, zorgprofessionals en werknemers te ondersteunen in het bereiken van datgene dat belangrijk voor hen is.