Antwoorden Invacare Product Quiz #1

Leuk dat zoveel van onze klanten meededen aan de eerste editie van de Invacare Product Quiz! De prijswinnaars van deze ronde zijn inmiddels bekend, evenals de antwoorden.

Ocean Dual VIP Ergo

Onze product specialist Ariadne maakt het antwoord op vraag 6 van de Invacare Product Quiz #1 bekend in deze video.

Overige antwoorden van deze ronde zijn:
1. De Action 5 vastframe rolstoel heeft een transportgewicht van 6,8 kg en een totaalgewicht vanaf 10,8 kg. (d)
2. Twee voordelen die de nieuwe Alber e-motion hoepelondersteuning M25 heeft t.o.v. de M15 zijn: een lichter transportgewicht (33% minder) en een hoger belastbaar / hoger gebruikersgewicht mogelijk. (b & e)
3. De Invacare ISA is een nieuw ontworpen actief lift waarmee je de cliënt zowel actief staand als met beenondersteuning kunt verplaatsen. (c)
4. De nieuwe handbewogen rolstoel van Invacare die geschikt is voor obese gebruikers (max. gebruikersgewicht 300 kg) en voldoet aan de code VVR (crashtestsafe) heet Action Ampla. (d)
5. De zwaartepuntsverplaatsing bij kanteling waardoor de wielen scherper, meer naar voren afgesteld kunnen worden maakt dat de Rea Dahlia kantelbare rolstoel zich onderscheidt t.o.v. de meeste kantelbare rolstoelen qua rijeigenschappen (licht rijden en goed manoeuvreren). (a)
6. De Aquatec douche-/toiletstoel waarbij het mogelijk is om zowel een zitkanteling als een extra rugkanteling in te stellen is de Ocean Ergo Dual Vip. (b)

Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laatste nieuws