Carlos Anker

Enige tijd geleden was rolstoeltennisser Carlos Anker, die een jaar stage bij ons heeft gelopen, voor het laatst…. Tijd voor een afrondend gesprekje!

Carlos Anker

Carlos, wat was de reden dat je bij Invacare was?
In het 3de, tevens laatste, jaar van mijn opleiding Marketing & Communicatie aan het Johan Cruyff College zocht ik een eindstage. Omdat ik in het 3de jaar van mijn middelbare school al contact had gehad met Invacare tijdens de Invacare Doubles Masters was het contact snel gelegd en mijn stage adres geregeld.

Wat waren de opdrachten tijdens je stage?
Dit waren er eigenlijk 3, naast het gewoon meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden:
  1. Het meehelpen aan een marktonderzoek – hiervoor heb ik in kaart gebracht op welke rolstoelen de e-motion hoepelondersteuning geplaatst is gedurende een bepaalde tijd… Dit waren veel verschillende rolstoelen!
  2. Het maken van een flyer voor een product of evenement – uiteindelijk heb ik de flyer voor Team Invacare gemaakt die meedeed aan de Wings for Life run in Breda afgelopen voorjaar.
  3. Het meewerken aan een digitaal platform – hiervoor heb ik gewerkt aan het vullen van de nieuwe Invacare website voor zowel België als Nederland.
Je bent een jaar bij Invacare geweest – dat is een lange stage?
In eerste instantie was het de bedoeling dat ik 5 maanden zou blijven. In die tijd heb ik ook mijn eindpresentatie gedaan en ben ik geslaagd. Mijn plan was om na het afronden van mijn studie een jaar naar Barcelona te gaan om te werken en te tennissen, maar omdat de faciliteiten voor het spelen van tennis hier toch beter zijn, zag ik daarvan af. Omdat de nieuwe Invacare website nog niet afgerond was, kon ik bij Invacare blijven en de werkzaamheden aan de site afmaken.

Wat is je indruk van Invacare?
Een goed georganiseerd en gestructureerd bedrijf waar op z’n tijd ruimte is voor een lolletje en de sfeer onder collega’s goed is. Ik was vooral erg blij met de flexibiliteit in uren die mij geboden werd. Er werd meegedacht en soepel omgegaan met mijn trainingstijden en toernooien. Ik heb er naast werken ook leuke “buitenschoolse activiteiten” gedaan, zoals het meewerken aan een rolstoeltennisclinic in Emmen en waveboarden met “Sport is Leven”.

Wat zijn je plannen voor de komende tijd?
De komende periode zal geheel in het teken staan van het tennis. Dat betekent dat ik er alles aan ga doen om tijdens de komende toernooien die ik speel maximale punten te pakken. Er staan dus nog wel wat reisjes op het programma. Een portie geluk en de vorm van de dag zijn bepalend, maar ik ga er vol voor!

Nog een laatste woord?
Ik wil Invacare en alle medewerkers bedanken voor de geboden kans om ervaring op te doen en de leuke werksfeer!
 
Carlos, wij bedanken jou voor je geweldige inzet bij ons. Jouw werkzaamheden hebben een grote bijdrage geleverd aan het succesvol live gaan van onze nieuwe website. Daarnaast was je gewoon een leuke collega. Invacare wenst jou heel veel succes bij het najagen van je dromen!
 

Laatste nieuws