COVID-19: bericht van Matthew Monaghan, Invacare CEO

Bij Invacare doen wij altijd ons uiterste best om zo goed mogelijke zorg te verlenen aan mensen die dit nodig hebben – het zit in onze natuur en is onze missie. In de huidige situatie rondom het COVID-19 virus, doen wij, waar mogelijk, nog beter ons best om mensen die het nodig hebben te helpen.

18 maart 2020

Aan onze klanten en relaties,

Bij Invacare doen wij altijd ons uiterste best om zo goed mogelijke zorg te verlenen aan mensen die dit nodig hebben – het zit in onze natuur en is onze missie. In de huidige situatie rondom het COVID-19 virus, doen wij, waar mogelijk, nog beter ons best om hen die het nodig hebben te helpen. Als bedrijf hebben wij operationele veranderingen doorgevoerd die ons in staat stellen een veilige werkplek, belangrijke medische oplossingen voor onze klanten en vitale ondersteuning voor onze relaties te bieden. Wij willen deze wijzigingen zo transparant mogelijk voor u maken.

Allereerst, wij doen wat we kunnen om ondersteuning te blijven bieden aan mensen die het nodig hebben. Voor zover toegestaan blijven wij open en actief met voldoende personeel om orders in te voeren en medische hulpmiddelen te produceren en te leveren vanuit verschillende productiefaciliteiten over de hele wereld. Omdat producten in ons Zuurstof en Hulpmiddelen assortiment extra essentieel zijn in deze tijd, werken we hard om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Voor de veiligheid van onze medewerkers hebben wij de benodigde stappen genomen om ervoor te zorgen dat onze werkplekken veilig zijn volgens de zorgprotocollen. Daarnaast zetten wij technologie in om medewerkers op afstand te laten werken of meer verspreid op veilige plekken binnen het bedrijf.

Bent u klant en heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken zoals u gewend bent. Wij raden u aan eerst onze website (www.invacare.nl) te bezoeken voor de meest up to date informatie of contact op te nemen met onze Customer service of uw Account manager.

Deze crisis treft ons allemaal lokaal en verbindt ons wereldwijd. Wij spannen ons in om het beste van deze situatie te maken voor onze klanten en medewerkers en ondersteunen onze relaties wereldwijd waar mogelijk. Hierbij bedank ik onze medewerkers voor de snelle aanpassingen en voor het zoeken naar manieren om ons belangrijke werk te blijven doen, zodat we mensen die medische oplossingen nodig hebben kunnen helpen.

Wij houden de situatie, die zoals u weet snel verandert en verschilt per locatie, continu in de gaten. Omdat het lastig is in de toekomst te kijken, zullen wij updates sturen als de situatie hierom vraagt. Ondertussen danken wij u voor uw niet-aflatende support en begrip en kijken we uit naar de kans om de mensen om ons heen te helpen.

Be Safe.

Hoogachtend,
 
Matthew E. Monaghan
Chairman, President, CEO

Laatste nieuws