Deel je verhaal en win een iPad Pro

Een hulpmiddel maakt het leven makkelijker! Wat zijn jouw positieve ervaringen? Laat zien hoe waardevol je hulpmiddel is en maak kans op een iPad Pro!

Logo nkh

Een hulpmiddel vervult een grote rol in je leven. Het biedt weer mogelijkheden om te gaan werken, sporten of een leuke hobby uit te voeren. Het maakt het leven makkelijker! Wat zijn jouw positieve ervaringen? Doe mee aan de verhalenwedstrijd van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Laat zien hoe waardevol je hulpmiddel is en maak kans op een iPad Pro!

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) wil de waarde van hulpmiddelen laten zien door positieve ervaringen van gebruikers van hulpmiddelen in beeld brengen. Daarom organiseert het NKH deze verhalenwedstrijd. Een deskundige jury - bestaande uit: Gerard de Nooij, Monique Kalkman en Otwin van Dijk - zal de winnaar van de verhalenwedstrijd kiezen. De winnaar ontvangt een iPad Pro.

Over de jury

Monique Kalkman is meervoudig Paralympisch- en wereldkampioene in twee verschillende sporten. Zij is manager innovatie en participatie voor Welzorg en is ambassadeur voor onder andere ITF Wheelchair Tennis.

Otwin van Dijk is oud-Tweede Kamerlid voor de Partij van de Arbeid (PvdA). In 2016 heeft hij zijn kamerlidmaatschap beeindigd in verband met zijn benoeming tot burgemeester van Oude Ijsselstreek. Sinds 2009 is hij voorzitter van de landelijke stuurgroep "Alles Toegankelijk", een initiatief van overheid, bedrijfsleven en zorginstellingen om producten en diensten voor iedere Nederlander toegankelijk te maken.

Gerard de Nooij is eigenaar van de website ‘ongehinderd.nl’, dat zich in zet voor een toegankelijk Nederland voor mensen met een beperking. Via de app kan iedereen op ieder moment van de dag toegankelijke locaties vinden, maar deze ook zelf toevoegen en beoordelen. Gerard is autocoureur voor het Racing Team Welzorg. Zijn doel is om een podiumplaats te veroveren.

Meedoen?

Stuur jouw verhaal – 500 woorden of een video van maximaal 1,5 minuut - uiterlijk 1 februari 2017 naar info@firevaned.nl.

Over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen helpt bij het kiezen van een hulpmiddel van kwaliteit. Ondernemers met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Steeds meer organisaties binnen deze branche beschikken over het Keurmerk; in totaal bedienen zij 80% van de markt in Nederland.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de verhalenwedstrijd:
• Stuur uw blog of video uiterlijk 1 februari 2017 a.s. naar info@firevaned.nl onder vermelding van ‘Verhalenwedstrijd’.
• Gebruik maximaal 500 woorden. Of 1,5 minuut bij video.
• Vermaak, kietel, plaag of ontroer de lezer, maar probeer grof, beledigend of kwetsend taalgebruik zo veel mogelijk te vermijden.
• Omdat columns niet direct geplaatst worden, willen we u vragen geen verhaal in te sturen die gaan over de actualiteit. Wat nu ‘hot news’ is, is over een paar weken alweer vergeten.
• Door deelname aan deze wedstrijd ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deelname en geeft je automatisch toestemming voor het delen van jouw verhaal door Firevaned en/of Stichting Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH).

Download hier de flyer 'Deel jouw verhaal en win een iPad Pro'.
Download hier de voorwaarden van deelname.

Laatste nieuws