Enthousiast over Invacare scootmobiel

Wij ontvingen een mooie review over onze Orion Pro scootmobiel, die wij met trots delen.

Orion Pro review

In februari van dit jaar besloot ik om over te gaan van rollator naar een scootmobiel. De keuze viel op de Orion Pro.

Wat me direct opviel was het moderne uiterlijk. Na de eerste kilometers viel me op dat hij gemaakt is met alle zorg voor comfort en veiligheid. De ruime stoel is volledig verstelbaar en draaibaar, zit zeer comfortabel en geeft je een veilig gevoel. Het digitale dashboard geeft de snelheid, temperatuur, klok, totale aantal km en dagteller aan. Compleet en eenvoudig te bedienen.
Hij rijdt werkelijk zeer stabiel. Ook onverharde wegen en heuvels zijn totaal geen probleem. Hij is krachtig en heeft een bochtensensor. Dat betekent dat hij zelf afremt bij iedere bocht. Dit zorgt ervoor dat kantelen onmogelijk is. De schildpad toets zorgt voor een rustige snelheid in de drukte. De 3 wiel is zeer wendbaar wat een groot voordeel is in winkels. 
De veiligheid is door de goede verlichting echt een plus. Voor een grote koplamp en achter een brede balk voor het licht, knipperlicht en breed remlicht.

Al met al een geweldige scootmobiel en geeft me een enorme vrijheid. Ik kom weer overal in een straal van 20 km. Hij is echt een aanrader. 

Was getekend: Dhr. De Keijzer


Uiteraard danken wij meneer voor het delen van zijn ervaringen en wij wensen hem nog veel fijne, veilige kilometers toe.
 

Laatste nieuws