Introductie Ocean Ergo Familie / Stoppen Revato douche-/toiletstoelen

Onlangs hebben wij de Ocean Ergo Familie geïntroduceerd. De introductie van deze nieuwe generatie douche-/toiletstoelen gaat gepaard met een definitieve leveringsstop van de Revato douche-/toiletstoelen per 1-1-2019.

Ocean Ergo

De compleet vernieuwde Ocean Ergo lijn is ontworpen vanuit gebruikersperspectief. De lijn biedt vele mogelijkheden als het gaat om aanpasbaarheid, individuele instelbaarheid en modulaire opbouw. De nieuwe innovatieve zitting geeft extra zitcomfort en stimuleert door zijn speciale design, een goede rechtop zittende houding, voor een betere toiletgang. Alle Ocean Ergo-modellen kunnen aangepast worden aan individuele lichaamsmaten en zijn daarom een perfecte vervanger van de oude Revato lijn.
 
Om het u makkelijk te maken hebben wij in onderstaand schema aangegeven welke model Ocean Ergo u vanaf 1 januari kunt bestellen als vervanger van de Revato:
Vervanging Revato door Ocean Ergo
Eén en ander is ook duidelijk aangegeven in dit document: PDF iconOceanErgoRevato_NL.pdf.

Wilt u dus ook in de toekomst douche-/toiletstoelen op maat blijven bestellen, denk dan aan de Ocean Ergo Familie. Heeft u een casus waarbij u vragen heeft? Neem dan contact op met Invacare via telefoonnummer 0318 – 69 57 57 of nederland@invacare.com.

Meer informatie over de Ocean Ergo douche-/toiletstoelen kunt u hier terugvinden.

Wij helpen u graag!
 

Laatste nieuws