Invacare LiNX = Connectiviteit

Naast de mogelijkheid van het LiNX besturingssysteem om een verbinding te maken met je smartphone of laptop, is het mogelijk om een verbinding te maken met externe producten.

LiNX = connectiviteit

Door middel van hoofdbesturing, kinbesturing of mini-joysticks kan een Invacare elektrische rolstoel worden bestuurd en bediend. Het LiNX besturingssysteem heeft daarnaast ook de mogelijkheid om te koppelen met geavanceerde technologieën zoals de robotarmen van Focal en Assistive Innovations of de Smart Glass van Munevo. De aansturing wordt geïntegreerd in het LiNX besturingssysteem.

Robotarm
Door de robotarm te integreren met het LiNX besturingssysteem kan de gebruiker gebruik maken van zijn robotarm. De grijper van deze robotarmen nemen allerlei dagelijkse handelingen over die de gebruiker niet meer handmatig kan uitvoeren.

Bekijk ook deze video: https://youtu.be/-p9jJkAvdqw 

Smart Glass
Met de Smart Glass van Munevo kan de besturing van de elektrische rolstoel tijdens het rijden plaats vinden door hoofdbewegingen zonder fysieke schakelaars in te drukken. De Smart Glass zit als een bril op je hoofd, en registreert de bewegingen. In combinatie met het LiNX besturingssysteem worden deze bewegingen daarna omgezet in besturing tot de rolstoel.

Bekijk ook deze video: https://youtu.be/YDwwmFy90Hs 

Demo of passing aanvragen
Wilt u een van deze mogelijkheden van connectiviteit op de rolstoel uitproberen met een elektrische rolstoel van Invacare? Neem dan contact op met onze Product specialist elektrische rolstoelen, Elwin van Middendorp evmidden@invacare.com.
 

Laatste nieuws