Invacare op de REHACARE

Van 24 tot en met 27 september* a.s. vindt in Düsseldorf de jaarlijkse REHACARE, ’s werelds grootste vakbeurs van de revalidatiebranche, plaats. Het is een groot opgezet informatie- en communicatieplatform voor mensen met een beperking, met zorgbehoefte, op leeftijd en met een chronische ziekte. Meer dan 800 exposanten uit meer dan 35 landen presenteren er hun producten en zorgoplossingen.

Invacare Rea Dahlia

Eén van de exposanten is Invacare. Wij zijn op 3 plaatsen actief op de REHACARE: onder de Alber-, de küschall- en de Invacare paraplu. Op elke stand presenteren wij producten die ook in Nederland onlangs zijn of op korte termijn worden geïntroduceerd.

Een kort overzicht:

Compilatie

Invacare

De nieuwe elektrische rolstoel TDX SP2 staat voor een perfecte rijervaring, uitstekende wendbaarheid en een stijlvol uiterlijk.   

De nieuwe Invacare Rea Dahlia is een zeer compacte kantel rolstoel met een mooi en slank/smal design, kantelmogelijkheden en eenvoudige instelbaarheid.

De Aquatec Pure Bidet is een complete bidet zitting, met een eenvoudige handbediening voor het instellen van de sproeikop, de waterdruk en de watertemperatuur. Bovendien is de temperatuur van de zitting naar wens instelbaar en zorgt de föhn voor automatische droging. 

De nieuwe Aquatec Dot douchekruk vraagt weinig ruimte en verschaft goede ondersteuning. De kruk is licht van gewicht en heeft een zeer eenvoudig te bedienen hoogteverstelling en een comfortabele zit.
 

Küschall

De küschall Attract is een volwaardig nieuw lid van de küschall-lijn. Deze eenvoudige, actieve stoel is compleet nieuw en binnenkort verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. 

De vernieuwde küschall Champion is vouwbaar, met de stabiele rij eigenschappen van een vastframe rolstoel. Goed te personaliseren door verschillende opties en de keuze uit drie verschillende frame materialen: aluminium, titanium en carbon.
 

Alber

De Alber twion dynamische hoepel ondersteuning is geschikt voor het vergroten van je actieradius en mobiliteit. De twion is lichtgewicht: met een gewicht vanaf slechts 6 kg per wiel. Er kunnen snelheden tot max. 10 km/u mee gehaald worden en er is optioneel een Mobility-Plus-Pakket verkrijgbaar: deze biedt rij informatie en maakt de twion op afstand bestuurbaar. 

De Alber e-fix is een elektrische hulpaandrijving die van een handbewogen rolstoel een elektrische rolstoel maakt door middel van een accu, motoren in de wielen en een joystick. De e-fix heeft een zeer kleine draaicirkel en is eenvoudig te besturen, ook in kleine ruimten, omdat je als het ware om je eigen as draait. Hij is verkrijgbaar met begeleidersbesturing, die naast het duwen, ook het bochten sturen en rijden volledig overneemt. Daarnaast is hij gemakkelijk meeneembaar, wat bij de nieuwe versie van de e-fix (introductie begin 2015) nog gemakkelijker wordt door de aangepast accu. Deze heeft het formaat van een literpak melk en weegt slechts 2 kg! 

RehacareMeer informatie over de REHACARE vindt u hier.

Laatste nieuws