Maatwerk nodig in de badkamer?

Op zoek naar douche- of douche-/toiletstoel die niet "standaard" is? Denk dan eens aan een Revato Special.

Revato Special

Thuissituaties en zorginstellingen
Invacare levert bad-, douche- en toilethulpmiddelen voor iedereen die op veilige en comfortabele wijze wil douchen, baden of toiletteren. Invacare heeft hiervoor meerdere lijnen, zoals Aquatec en Revato. Beide zijn zeer geschikt voor intensief gebruik in zowel thuissituaties als in zorginstellingen.

Revato douche-/toiletstoelen
Het Invacare Revato assortiment bestaat uit toiletbeugels, toiletverhogers, handgrepen, douchezitjes en een range van (verrijdbare) douche- en douche-/toiletstoelen. Deze productlijn heeft zowel standaard douche-/toiletstoelen op poten als verrijdbare douche-/toiletstoelen, die optimale veiligheid en comfort bieden voor de gebruiker.
De douche- en douche-/toiletstoelen zijn voorzien van een zachte toiletzitting die het mogelijk maakt te toiletteren boven een toilet of op de stoel in combinatie met de toiletemmer of ondersteek.

Stoot- en slagvaste coating
Bijzonder kenmerk van alle Revato producten is dat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig staal en worden beschermd tegen roest door middel van een Rilsan coating. Dit is een stoot- en slagvaste coating die bestand is tegen chemische stoffen en een elektrisch isolerende werking heeft. Dankzij de 300 micron dikke laag is de coating volledig poriënvrij waardoor het metaal gevrijwaard is van roestvorming. De bevestigingsmaterialen voor muur- en vloerbevestiging zijn van RVS 304.

Revato Specials - maatwerk
Revato
Alle Revato douche- of douche-/toiletstoelen hebben standaard een zitbreedte van 45cm. Heeft u een cliënt waarbij andere maten of uitvoeringen nodig zijn? Geen probleem! Alle producten zijn in afwijkende maten en uitvoeringen leverbaar.

Om Revato maatwerk te bestellen: gebruik hiervoor het Revato Specials formulier, aan te vragen bij uw contact van Invacare of te vinden op de website bij de Revato producten.

NB. Graag willen wij Brugman in Ede bedanken voor het gebruik van hun badkamer showrooms voor het maken van de nieuwe Revato productfoto’s.

Laatste nieuws