Nationale MS Dag 2015

Iets meer dan twee weken geleden vond de Nationale MS Dag 2015 plaats in ’s-Hertogenbosch. Deze dag was een groot succes. Niet alleen omdat er een kleine 1.000 (!) bezoekers verwelkomd mochten worden, maar ook omdat de dag werd gewaardeerd met een prachtig cijfer: een 7,5.

Nationale MS Dag 2015

Uit de reacties van de aanwezigen bleek dat de diversiteit van de informatiemarkt heel belangrijk wordt gevonden. Er komen mensen met hele verschillende problematiek, beloopsvormen en/of vragen. Door de brede opzet van de informatiemarkt is er voor elke bezoeker de mogelijkheid om zich te laten informeren. De ene persoon wil praktische informatie, de volgende een fijn gesprek of even ontspannen. Vooral stands met innovatieve producten -of diensten én organisaties die zich richten op activiteiten werden positief beoordeeld.

Daarnaast waren er de vertrouwde onderdelen Wetenschappelijk Symposium, Meet The Professor en de Workshops. Ook de nieuwe onderdelen Meet the Researcher, MS Connect en Je Zal Het Maar Hebben (met Nationaal MS Fonds-ambassadeur Kraantje Pappie) werden zeer positief ontvangen. Dit zijn cruciale elementen van de Nationale MS Dag en voor de bezoekers van groot belang om op de hoogte te zijn van (nieuwe) ontwikkelingen rond multiple sclerose. 

Invacare was aanwezig op de informatiemarkt en heeft goede gesprekken mogen voeren en informatie kunnen verstrekken aan bezoekers. We kijken terug op een bijzondere dag. 
 

Laatste nieuws