Nieuw: de TDX SP2 midwieler

De TDX® SP2 is de nieuwe midwieler binnen het elektrische rolstoelsegment van Invacare. Deze midwieler heeft een zeer kleine draaicirkel en een gepatenteerde SureStep® technologie met Stability Lock voor een grote stabiliteit en veiligheid.

Invacare TDX SP2

De TDX® SP2 heeft een zeer kleine draaicirkel, waardoor hij binnenshuis eenvoudig te hanteren is. Door de gepatenteerde SureStep® technologie met Stability Lock heeft de TDX SP2 buitenshuis een grote stabiliteit en veiligheid. Door deze geïntegreerde technologie profiteren gebruikers van een comfortabele en veilige rit.

De TDX SP2 is leverbaar in een extra lage uitvoering. Deze lage uitvoering heeft een minimale zithoogte van 40 cm. Dit kan een uitkomst bieden bij gebruik binnenshuis en bij de auto. Daarnaast is de TDX SP2 in een extra smalle uitvoering de TDX SP2NB (narrow base).
TDX SP2
De TDX SP2 is standaard uitgerust met het Modulite™ zitsysteem. Het Modulite systeem biedt een breed scala aan positioneringsopties, waardoor het mogelijk is om verschillende ruggen en zitkussens te monteren. Voorbeelden hiervan zijn de Invacare Matrx® rugsystemen, Flo-tech zitkussens en gepolsterde zittingen en ruggen.

Meer informatie over de TDX SP2 en de TDX SP2NB leest u hier.

Laatste nieuws