Nieuw: küschall Champion - de vastframe rolstoel....die vouwt!

De nieuwe en verbeterde küschall Champion combineert alle voordelen van een vastframe rolstoel – lichtgewicht, makkelijk te rollen, spetterend uiterlijk – met dat van een vouwbare rolstoel!

küschall Champion

Instelbaarheid en kwaliteit zijn de kernbegrippen van alle küschall producten. Ook de Champion is voor iedere gebruiker uitermate goed in te stellen. Het herontworpen vouwmechanimse heeft geresulteerd in een lichter gewicht (totaal gewicht nu vanaf 9.2 kg) en in een rigiditeit die vergelijkbaar is met die van een vastframe rolstoel.

Door het lichte gewicht, het eenvoudige vouwmechanisme met een standaard inklapbare rug met vergendelingsmechanisme, is de Champion de rolstoel om eenvoudig te transporteren en op te bergen. Door het afnemen van de wielen weegt de Champion slechts 6,7 kg. De ideale reisgenoot!

Champion_1  Champion_2De Champion is naast de standaard aluminium uitvoering ook mogelijk in een carbon of titanium versie. Daarnaast zijn er vele opties beschikbaar om jouw Champion te personaliseren.

De küschall Champion is een van de pionierende ontwerpen van Rainer Küschall. Andere modellen zijn onder andere de küschall R33 en de küschall Advance. Ondanks de vele innovatieve ontwerpen blijft de Champion de favoriete rolstoel van Rainer.

Wist je overigens dat alle rolstoelen van küschall het Swiss Made logo mogen dragen? Dit logo staat voor de extreem goede kwaliteit die we van Zwitserland gewend zijn!
Logo Swiss Made

Meer informatie over de küschall Champion vindt je hier.

Laatste nieuws