Ontdek Invacare zuurstof producten

De vrijheid om overal te ademen.

zuurstof

De HomeFill II van Invacare is een doorbraak in ambulante zuurstofvoorziening. Het stelt cliënten in staat cilinders te vullen in het comfort en gemak van thuis. Het systeem bestaat uit een compressor die zuurstof simpel en veilig uit speciaal uitgeruste Invacare concentratoren inbrengt in zuurstofcilinders. Geen zorgen over een tekort aan zuurstof - de HomeFill II biedt onbeperkte ambulante zuurstof zonder bezorgtijd en -kosten voor service aanbieders.
 
Neem het mee waar je ook heen gaat
Wanneer de cilinder opnieuw gevuld is, kunnen cliënten deze in een lichtgewicht draagtas doen en overal mee naartoe nemen. Cliënten kunnen de HomeFill II ook verplaatsen en meenemen als zij bijvoorbeeld op visite of vakantie gaan.
 
Aanpasbaar aan de wensen van de cliënt en eenvoudig na te vullen
De cilinder kan worden ingesteld op de behandeling en vereiste dosering van 1 tot 5 liter per minuut. Cliënten kunnen nu de juiste hoeveelheid zuurstof krijgen met meer efficiency*. Met het besparingsysteem biedt de cilinder ruim 6 uur bewegingsvrijheid. Het OxyLock aankoppelsysteem maakt het vullen van de cilinders simpel – zet eenvoudigweg de compressor aan, verbind de cilinder en het vulproces begint. Na het vullen schakelt het systeem automatisch uit; veilig en vertrouwd.
 
Kortom: Het Invacare HomeFill II systeem combineert innovatie met praktische toepassing. Het zorgt voor een discreet middel dat veilig, eenvoudig in gebruik, meeneembaar en navulbaar is. De lichtgewicht cilinder maakt het mogelijk een actiever en onafhankelijk leven te leiden in de wetenschap dat de zuurstof thuis kan worden aangevuld wanneer dat ook maar gewenst is.

Lees hier meer over de HomeFill II.
 
* Zie klinische referenties zoals vermeld in de brochure

Laatste nieuws