Ontmoet Invacare op de Supportbeurs!

Van 25 tot en met 28 mei is Invacare als exposant aanwezig op de Supportbeurs in Utrecht. U kunt ons daar op verschillende plaatsen ontmoeten.

Support 2016

Hal 8, Stand C031
Maak kennis met de Alber elektrische hulpaandrijvingen. De hoepelondersteuningen Alber twion en e-motion zijn daar te zien én uit te proberen. En uiteraard ontbreken ook de hulpaandrijving e-fix en de duw- en remondersteuning viamobil niet.
** Bent u gebruiker van een Alber hulpaandrijving? Kom dan zeker langs, we hebben een verrassing voor u.
 
Hal 8, Stand E022 & E028
Bent u een actieve/sportieve rolstoelgebruiker? Bezoek dan zeker onze Top End / küschall stand en maak kennis met onze Top End sportrolstoelen en handbikes en küschall actieve, handbewogen rolstoelen. Ook zit- en rugsystemen zijn aanwezig op de stand. Klaar voor echte actie?
** Maak een ritje in onze handbike en win een leuke prijs!
** Lid van een sportvereniging – schrijf je dan in en win een prijs voor je club!
 
Hal 7, Stand A050
In "Het huis van Kennis en Keuzevrijheid" van Vegro staan ook Invacare-producten. Woon hier bijvoorbeeld een demonstratie bij van het Vendlet wentelsysteem en zie hoe de Aquatec Bidet werkt. Ook onze Leo en Colibri scootmobielen zijn er aanwezig!
 
Hal 7, parcours 
Op het centrale parcours kunt u de Alber e-fix en de Alber e-motion naar hartelust uitproberen: stoepjes, drempels…. ze liggen er allemaal en zijn eenvoudig te overbruggen met deze Alber hulpaandrijvingen!

Support 2016 
U ziet het, er is genoeg te beleven bij Invacare op de Supportbeurs en uiteraard staat ons enthousiaste team u graag te woord voor meer informatie en advies. Wij verwelkomen u graag op één van onze stands.

Vraag nu hier uw gratis entreekaarten aan.
 

Laatste nieuws