SB755: Compleet en veelzijdig verpleegbed

Comfort, gebruiksgemak en veiligheid maken dit Invacare SB 755 het ideale bed voor elke verpleegsituatie - thuis of in een instelling. SB 755 biedt optimaal comfort en een ideale zitpositie met minimale wrijving. Verzorgers kunnen het bed zeer nauwkeurig afstellen op de behoeften van de gebruiker.

Invacare SB755

Wanneer comfort telt

Dankzij een unieke optie kan het SB 755 worden aangepast aan lange gebruikers door beide uiteinden van het bed te verlengen. Zowel gebruikers als verzorgers profiteren van al deze praktische voordelen die zijn gericht op meer comfort en welzijn.

Uw comfort is onze zorg

Het SB 755 kent diverse functies om de ideale zitpositie te creëren zonder overmatig te schuiven of wrijving te veroorzaken. Zo is het virtuele draaipunt verbeterd, zijn de lengtes van de matrasbodemdelen geoptimaliseerd en kan het voeteneinde ook lager dan horizontaal ingesteld worden. Invacare maakt producten voor elke gebruiker en daarom is dit bed voorzien van ingebouwde verlengstukken van 10 cm zowel aan hoofd- als voeteneinde, speciaal voor lange gebruikers.

Invacare SB755 solo
 

Gebruiksvriendelijk

Het zwaarste onderdeel van het SB 755 weegt nog geen 25 kg en een afneembare schaar is als optie leverbaar. Het (de)monteren van dit bed is extra eenvoudig gemaakt, zodat het gemakkelijk kan worden vervoerd en opgeslagen. In opslag rust dit bed op zijn onderstel, zodat het direct vanuit de vrachtwagen naar de slaapkamer kan worden vervoerd. Eén persoon kan het bed met minimale inspanning monteren en transporteren.

Veiligheid voorop

Zoals altijd staat bij Invacare de veiligheid voorop. De zijhekken in zowel de standaardlengte als de verlengde versie voldoen aan de strengere eisen van de nieuwe IEC-normen voor verpleegbedden, zonder nadelige effecten voor de ergonomie of de arbeidsomstandigheden van de verzorger.

Voor meer informatie over de opties en uitvoeringen van de Invacare SB755 kijkt u hier.

Laatste nieuws