Slimme opties bij de Alber e-fix E35/36

Vanaf september 2017 is voor de Alber e-fix E35/36 hulpaandrijving een Mobility Plus Pakket beschikbaar. Dit kan aangeschaft worden via de dealer en geactiveerd worden met de smartphone van de e-fix gebruiker.

e-fix Mobility Plus

Het e-fix Mobility Plus Pakket biedt diverse voordelen:
  • Snelheid: de maximum snelheid van de hulpaandrijving kan verhoogd worden van 6 km/u naar 8 km/u.
  • Navigatie: via de optie Easy Navi kun je een route plannen. Dit is dan zichtbaar op het e-fix display. Gemakkelijk te gebruiken, zo vind je eenvoudig de weg.
  • SMS berichten: SMS berichten kunnen door het activeren van het Mobility Plus Pakket getoond worden op het display van de e-fix aandrijfhulp.
  • Besturing op afstand: een handige optie waardoor zelfstandigheid van de gebruiker verder wordt vergroot. Met je telefoon kun je middels een virtuele joystick of door de telefoon te kantelen de rolstoel bedienen. Voorwaarde is wel dat er niemand in zit. Handig bijvoorbeeld als je op de bank bent gaan zitten en de rolstoel naar je toe wilt laten komen.
Mobility Plus Pakket e-fix
Het gebruik van het Mobility Plus Pakket vereist installatie van de e-fix Mobility App. Middels een aangekochte code kunnen dan in deze gratis app de functionaliteiten van het Mobility plus pakket geactiveerd worden. Voor meer informatie hierover, neem contact op met Invacare.
 

Laatste nieuws