Style is forever

Onder de noemer "Style is forever" introduceert Invacare haar nieuwe range scootmobielen.

Invacare scootmobielen

Nieuwe scootmobielen van Invacare
Invacare scootmobielen hebben altijd synoniem gestaan voor hoge kwaliteit van materialen, superieure bouwkwaliteit en een toonaangevende rijervaring. Nu, met de nieuwe generatie van onze Orion en Comet familie, voegen we ‘stijl’ toe aan onze mix van betrouwbaarheid en prestaties. We weten dat stijl belangrijk is. Stijl weerspiegelt identiteit, stelt je in staat om jezelf te uiten, om op te vallen, om te zeggen: ‘dit ben ik!’.  Stijl verlies je nooit ... Style is forever!
 
Ontwerp en stijl!
Ons nieuwe scootmobiel assortiment is verbeterd. Met efficiëntere motoren en een verbeterd differentieel. Aanpassingen om de algehele kwaliteit, prestaties en de levensduur van deze scootmobielen te verbeteren. De veersystemen zijn nieuw ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u soepeler rijdt over hobbelige wegen.
 
Comfort en controle!
Controle is een van de belangrijkste aspecten van een scootmobiel. Om controle over uw scootmobiel verder te maximaliseren zijn de stuurkolom en het stuurkarakter volledig herontworpen. De scootmobiel is veel prettiger te sturen en aanpassingen aan de stand en vorm van het stuur zorgen ervoor dat u meer ontspannen en comfortabel zit. U heeft volledige controle over de scootmobiel.
 
Identiteit en keuze!
Elke scootmobiel in de Orion en Comet familie beschikt over gemakkelijk te verwisselen kleurpanelen. U kunt kiezen uit 10 verschillende accentkleurensets. Elke kleur een eigen toon als aanvulling op uw stijl! Raadpleeg de brochure en website voor meer informatie. Ook vindt u informatie over de verschillende accessoires.

Meer informatie over onze nieuwe range scootmobielen vindt u hier.

Laatste nieuws