Support 2014 een geslaagd evenement!

Van 7 tot en met 10 mei was Invacare aanwezig op de Support Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 17.000 bezoekers hebben de beurs bezocht en een groot deel hiervan is ook op de stands van Invacare geweest.

Support 2014

Alber

Het uitproberen van de nieuwe elektrische hoepel ondersteuning Alber twion was een groot succes. Zowel op de Invacare stoelen als gemonteerd onder de eigen rolstoel waren de reacties enthousiast. En ook de Alber e-motion, e-fix en viamobil werden uitvoerig getest door onze standbezoekers.

Zorgoplossingen

Met name zorgprofessionals hebben zich veelvuldig laten informeren over de zorgoplossingen van Invacare. De demonstraties en presentaties van Evidence Based Practices van ons Vendlet wentelsysteem en onze anti-decubitus matrassen bieden handvatten bij de voortdurende zoektocht naar oplossingen voor deze fysio- en ergotherapeuten, leidinggevenden en verzorgenden.

Support 2014_1

Retail

Goed waren ook de reacties op onze scooters: de Leo scootmobiel en de Colibri, winnaar van de Red Dot Design Award 2014, werden uitgeprobeerd. De retailverpakkingen van onze sanitaire hulpmiddelen konden ook rekenen op goede reacties; zeker ook in combinatie met onze Retail cash-back actie waarbij men tot € 50,- retour kan krijgen op aankoop van deze producten.

Küschall & Top End

Actieve rolstoelgebruikers konden hun hart ophalen in onze actieve stand. Zij konden o.a. kennis maken met Aniek van Koot, Jiske Griffioen en Tom Egberink. Verder was er informatie over de Top End sportrolstoelen en handbikes en de actieve rolstoelen van küschall. Het Myküschall programma waarmee ieder zijn eigen stoel kan samenstellen is ook als interessant ervaren.

Jaarbeurscircuit

Op het jaarbeurscircuit konden 3 verschillende Alber aandrijfsystemen uitgeprobeerd worden. De nieuwe twion, de e-motion en de e-fix konden zo worden gebruikt in een nagebootste buitensituatie om zo de rij eigenschappen goed te testen.

Support2014_2  Support2014_3


 

Informatie

Bent u ook enthousiast geworden over onze producten en oplossingen voor zorgvraagstukken, maar bent u vergeten ter plekke informatie aan te vragen? Of heeft u nog aanvullende vragen naar aanleiding van onze informatie?

Neem dan contact met ons op via: 0318 – 69 57 57 of nederland@invacare.com. Wij helpen u graag!

Laatste nieuws