Support 2018 – Invacare beursacties

Tijdens Support 2018 presenteert Invacare diverse zorg- en mobiliteitsoplossingen. Daarnaast zijn er, onder het motto “Verbreed je horizon met Invacare” leuke beursacties.

Beursacties

Actie ergotherapeuten – klinische informatie

Ieder lichaam is uniek, iedere beperking is uniek. Invacare heeft zich precies om die reden toegelegd op het (h)erkennen van deze verschillen. Immers, door te weten waar de verschillen liggen, is het zoeken naar een gepaste oplossing pas echt mogelijk. Daarom maakt Invacare klinische documenten waarin verschillende oplossingen voor verschillende situaties uiteen worden gezet.
De eerste van een reeks klinische documenten, over elektrische rolstoelen en bijbehorende bedieningsmogelijkheden, is in te zien op de beurs. Invacare biedt jou, als ergotherapeut, de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze klinische documentatie. Zodra er een nieuwe uitgave uitkomt, zal deze dan geheel kosteloos in je brievenbus belanden. Zo kun je jouw horizon verder verbreden.
Benieuwd of deze klinische documentatie iets voor je is? Kom dan langs op onze stand. Je vindt ons in Hal 8, B024.

Actie voor gebruikers Alber hulpaandrijvingen en gebruikers lichtgewicht rolstoelen

Ben je gebruiker van een Alber ondersteuning of een lichtgewicht rolstoel, zoals bijvoorbeeld een küschall? Meld je dan op onze stand in Hal 7 (C064). Wij hebben dan, naast natuurlijk onze mooie producten van Alber en küschall, een leuk cadeautje voor je, waarmee je er ’s avonds extra veilig op uit kunt trekken… Verbreed je horizon met Invacare!

Invacare op Support 2018

Support 2018 vindt plaats van 30 mei tot en met 2 juni in De Jaarbeurs in Utrecht. Invacare is te vinden op de volgende plaatsen op de beurs: HAL 8, B024 | HAL 7, C064 | Support Parcours.
Je kunt jouw gratis toegangskaarten voor Support 2018 alvast bestellen via deze link.
 
Wij ontmoeten je graag!

Laatste nieuws