Vanaf 1 juni: SMOOV one hulpaandrijving

De SMOOV one is de nieuwste technologie op het gebied van elektrische aandrijvingen voor rolstoelen, met de degelijkheid van Duitse kwaliteit.

SMOOV one

SMOOV one is een kleine, onopvallende elektrische aandrijving om achter de rolstoel te bevestigen. Deze is samen met eindgebruikers ontwikkeld om de meest optimale en gebruikersvriendelijke ondersteuning te bieden die er op dit moment beschikbaar is.

De krachtige SMOOV one hulpmotor zorgt ervoor dat je niet hoeft te hoepelen, je hoeft enkel alleen maar bij te sturen door middel van de hoepels. Wat het rijden dus veel gemakkelijker maakt. Het is daarbij mogelijk om de SMOOV one op vouwframe en vastframe rolstoelen te bevestigen. Met een bevestigingsklauw vergrendelt de aandrijfunit zich aan de rolstoel. Maar de SMOOV one kan ook gemakkelijk worden losgekoppeld als deze niet gebruikt hoeft te worden. De bevestiging is maar een minimale aanpassing op de rolstoel.

De aandrijving ondersteunt bij het nemen van hellingen. En doordat de frequentie van de armbeweging van het vooruitduwen wordt verminderd, kan dit een preventie of uitkomst zijn voor schouderklachten. Het wiel zwenkt mee in de bocht, waardoor er met slimme software snelheid reductie in de bochten kan plaatsvinden. En met een ergonomische bedieningsknop kan gemakkelijk en intuïtief de snelheid worden aangepast.

Daarnaast heeft de SMOOV one een aantal vernuftige gadgets. Deze kan namelijk ook als powerbank gebruikt worden en heeft een achterlicht dat aan- of uitgezet kan worden. Al met al brengt de SMOOV one de mogelijkheid om je bereik en het gebruiksgemak van je rolstoel te vergroten.

Meer informatie en/of de SMOOV one uitproberen? Kijk hier!
Volg SMOOV ook op Facebook.

Laatste nieuws