Vieren 10 jaar samenwerking

Het is alweer 10 jaar geleden dat Invacare actief gestart is met een respiratoir pakket aan middelen voor de doelgroep COPD, personen met een chronisch longprobleem.

10 jaar samenwerking

Daar Invacare eindgebruikers niet rechtsreeks benadert, brengt zij deze producten op de markt via gevestigde partners, die logistiek ingericht zijn om de middelen aan te reiken aan eindgebruikers via contracten met zorgverzekeraars.

Een partner van het eerste uur hierin is de firma Westfalen, gevestigd te Deventer, met een logistiek dekkend netwerk in Nederland. Invacare mag zich verheugen met een partner als Westfalen, daar zij meegegroeid is in de ontwikkeling om de kwaliteit van leven optimaal te maken.

Naast de stationaire concentratoren, in combinatie met cilinders, is met name het zelf kunnen vullen van cilinders een succes. Gebruikers zijn nu zelf in staat om volledig zelfstandig licht gewicht cilinders te vullen en er op uit te trekken wanneer zij dat wensen .       

In het kader van de 10 jarige samenwerking, is onze goede relatie recent nog eens benadrukt door het gezamenlijk verorberen van een lekkere taart.

Laatste nieuws