In welke conditie zijn uw matrassen?

Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van onze Matras Audit service.

Matras audit

Matrassen Audit - waarom belangrijk?

Decubitus preventie en infectie preventie staan hoog op de prioriteitenlijst van zorginstellingen. Dit kan worden verbeterd door het vroegtijdig signaleren van beschadigde matrassen. Door veelvuldig en intensief gebruik van het matras kunnen drukverdelende eigenschappen van het materiaal verminderen. Slijtage kan ervoor zorgen dat vocht in het matras doordringt. Dit kan ons Matras Audit Team voor u beoordelen. Werkt u met brandvertragende matrassen? Een beschadigd matras heeft ook invloed op de brandveiligheid. Bescherm uw patiënten en laat ons bijdragen aan goede zorg.

Hoe?

Invacare heeft een gespecialiseerd Matras Audit Team welke nauw samenwerkt met de dealer en zorginstelling. Samen zorgen wij ervoor dat al uw matrassen worden geïnspecteerd met een minimale verstoring van uw cliënten en bewoners. U ontvangt een gedetailleerd audit rapport met de resultaten en aanbevelingen.

Kosten?

Kosten voor het uitvoeren van een audit zijn op aanvraag bij uw dealer. Bent u als zorginstelling geïnteresseerd en wilt u ook een Matras Audit laten uitvoeren, neem dan contact op met uw dealer.

Laatste nieuws