Win een Top End handbike van wereldbekerwinnaar Tim de Vries

Begin juni zal Handbiker Tim de Vries een handbike weggeven in samenwerking met zijn sponsor Top End, onderdeel van het bedrijf Invacare. Wil jij of jouw vereniging deze Top End Force handbike, t.w.v. €2.850,- winnen? Laat dan aan Tim en Invacare weten waarom juist jij die fiets verdient.

Tim de Vries Support

Handbike winnen!

Voorafgaand en tijdens de Supportbeurs nodigen wij jou uit om deze slogan af te maken:  “Ik wil heel graag de Top End Force-2 handbike willen winnen, omdat ….. “. Dit kan via de onderstaande link of direct via de website van Invacare. Uit alle leuke, creatieve, inspirerende en motiverende reacties loten we één gelukkige winnaar. Naast een handbike geven we diverse dinerbonnen weg, dus ook als je geen handbiker bent maak je snel de slogan af. Je kunt je slogan insturen t/m 29 mei.

Natuurlijk kun je ook langs komen op de Invacare Top End stand op de Supportbeurs van 25 tot en met 28 mei. Hier ontmoet je Tim de Vries en kun je zelf handbiken op het virtuele Paralympische parcours in Rio. Tot dan!  
Link: DEZE ACTIE IS AFGELOPEN. De winnaars worden spoedig bekend gemaakt.

Supportbeurs 2016

Handbiker Tim de Vries raakte ten gevolge van een trampoline-ongeval in 1997 zijn linker onderbeen kwijt. Door zijn schouders onder de revalidatie te zetten wist hij zijn conditie weer op peil te brengen en raakte door de Supportbeurs in 2010 geïnteresseerd in de handbikesport. De Supportbeurs is een leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. De Supportbeurs geeft je zicht op de nieuwste trends en technieken. Tijdens deze beurs kwam Tim voor het eerst in aanraking met een handbike en was meteen enthousiast. Inmiddels is hij al viermaal opeenvolgend Nederlands kampioen tijdrijden en won hij in 2015 het wereldbekerklassement. Op dit moment bereidt Tim zich voor op de Paralympische Spelen in Rio in september van dit jaar.  

Facebook

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Tim de Vries en van Invacare Nederland? Volg ons dan op Facebook! 

www.facebook.com/handbiketimothy/
www.facebook.com/InvacareNederland
 

Voorwaarden

- Deze actie geldt tot en met 29 mei.
- Zowel online aanmeldingen als papieren aanmeldingen doen mee aan de verloting.
- Meerdere slogans inleveren per persoon is niet mogelijk. 
- De prijzen zijn: 1 Top End Force-2 handbike en 4 diner bonnen.
- De verloting zal plaatsvinden op 3 juni 2016 onder toeziend oog van Tim de Vries.
- Werknemers van Invacare en hun familie zijn uitgesloten van deelname.
- Voor overige voorwaarden neem contact op met Invacare Nederland.

Laatste nieuws