Zorgbulletin april 2012

Ons nieuwe Zorgbulletin is er weer!

Zorgbulletin april 2012

In onze vergrijzende samenleving klinkt de roep om goede zorg steeds luider. Veelal wordt geprobeerd mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis te laten wonen, maar ook in de verzorg- en verpleeghuizen is de vraag naar zorgplekken groot. Koppelen we hieraan het gegeven dat men kwalitatief hoogwaardige zorg verwacht, dan wordt duidelijk dat de belasting van medewerkers in de
zorg zijn maximum heeft bereikt. Deze zorglast is momenteel een actueel thema in de media.

Om slim in te spelen op de vragen in de markt is het als aanbieder van hulpmiddelen niet langer voldoende om puur en alleen te kijken naar producten, maar is het zaak om met probleemoplossende diensten een extra dimensie te geven aan het aanbod. Invacare, groot speler in de hulpmiddelenbranche, heeft deze noodzaak onderkend en biedt op verschillende vlakken net dat beetje extra.

Zo organiseren wij seminars die ingaan op de thema’s “valpreventie” en “vitaal zitten” en bezoeken wij op aanvraag revalidatie-, verzorg- en verpleeghuizen voor het doen van een risicoscan ten aanzien van valpreventie. Uiteraard zorgen wij er daarnaast voor dat onze producten voldoen aan de eisen van verzorgers en cliënten.

In dit magazine kunt u meer lezen over de activiteiten van Invacare en wordt duidelijk wat wij eventueel ook voor u kunnen betekenen. Wilt u kennis maken met onze medewerkers en werkwijze, kom dan naar de Support Beurs van 9 tot en met 12 mei in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar presenteren wij onze diensten en producten en krijgt u bovendien de kans een high tea te verdienen voor 10 personen. Wij verwelkomen u graag!

Het volledige Zorgbulletin: Zorgbulletin april 2012

Laatste nieuws