Zorgbulletin april 2013

Met trots presenteren wij u alweer de 3de editie van het Invacare Zorgbulletin. Een bulletin dat bedoeld is om het werk in de zorg, uw werk, waar mogelijk te ondersteunen.

Zorgbulletin april 2013

In deze uitgave leest u meer over de Rea Focus, die nu naast bij Achmea ook bij Agis in het zorgpakket is opgenomen. Deze medium actief handbewogen rolstoel biedt legio instelmogelijkheden
om in verschillende zorgbehoeften te voorzien.

Ook kunt u lezen over het Invacare Vendlet systeem, een wentelsysteem voor bedden, dat de verzorgende ontlast, kostentechnisch voor instellingen zeer besparend is en bovendien de cliënt een waardig gevoel geeft.

Lees ook deel II over veiligheid in de bedomgeving. Vaak kan er met een eenvoudige aanpassing veel bereikt worden!

Daarnaast is er een artikel te lezen over de inzet van een Alber e-motion systeem bij een hemi-beeld. Hierin wordt aangegeven hoe deze instelbare, herinzetbare elektrische hoepelondersteuning kan bijdragen aan het langer mobiel blijven van cliënten. Dit zelfde uitgangspunt is overigens de grondslag van het Invacare zuurstof assortiment, waarover u in dit Zorgbulletin kunt lezen.

Het uitgeven van dit Zorgbulletin is niet het enige dat Invacare aan zorgondersteuning doet. De Invacare account managers zijn beschikbaar voor het geven van trainingen, passingen en informatie. Wilt u dus meer weten over één van de onderwerpen uit dit Bulletin of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Het volledige Zorgbulletin leest u hier: Zorgbulletin april 2013

Laatste nieuws