Zorgbulletin april 2014

De nieuwste editie van ons Zorgbulletin, met daarin Europese Best Practices, is verschenen.

Zorgbulletin april 2014

Geluiden uit de markt geven aan dat dit bulletin veel gelezen wordt en bruikbaar is bij het vinden van oplossingen voor allerhande zorgvragen. In deze uitgave belichten wij onderwerpen, die wij vervolgens tijdens de komende Support Beurs graag persoonlijk, samen met u, verder uitdiepen. Alle producten die in dit Zorgbulletin worden behandeld zijn namelijk aanwezig op de Beurs.

In dit Zorgbulletin verhalen wij bijvoorbeeld over de elektrische ondersteuningen van Alber, die helpen bij het gemakkelijk rijden van handbewogen rolstoelen. Verder wordt het onderwerp decubitus- en infectiepreventie belicht als het gaat om oplossingen middels matrassen en het wentelsysteem Vendlet. In de vorige editie behandelden wij Best Practices in Nederland. In deze editie andere Europese landen waar deze producten ook veelvuldig worden ingezet. Tot slot zijn wij er trots op te kunnen melden dat er wederom een zorginstelling is, die gekozen heeft voor de Invacare zuurstoftherapie oplossing. 

Wij zullen op 7, 8, 9 en 10 mei a.s. op de Support Beurs aanwezig zijn op stand B052, hal 8 van de Jaarbeurs. U bent van harte welkom op onze stand om u te laten informeren! Gedurende de beurs geven wij diverse presentaties met uiteenlopende onderwerpen op onze stand. Kijk voor het schema van deze inloopsessies in het Zorgbulletin.

Wilt u buiten de Support Beurs om meer weten over één van de onderwerpen uit dit Bulletin, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Lees het zorgbulletin hier: Zorgbulletin april 2014

Laatste nieuws