Zorgbulletin juni 2015

Hier is de juni 2015 editie van het Invacare Zorgbulletin. Een bulletin waarin wij uitdagingen bij praktijksituaties in de zorg koppelen aan praktische oplossingen.

Zorgbulletin juni 2015

In dit Zorgbulletin vertellen wij onder andere over het keuzeproces voor de plaatsing van een Invacare Robin plafondlift in een thuiszorgsituatie. Instellingen zetten regelmatig plafondliften in en
in deze casus is deze werkwijze overgenomen in huis.

Verder zetten wij in deze uitgave de unieke aspecten van de Alber e-motion hoepelondersteuning uiteen. Tevens ziet u hier 2 nieuwe mobiliteitsproducten.

Leest u zeker ook de informatie over de “disposable lakens” in combinatie met het Invacare Vendlet wentelsysteem. Deze items zijn niet alleen hygiënisch, maar bieden ook voordelen op het gebied van logistieke handling, tijd en kosten.

In onze vaste zuurstofcolumn een verhaal van Westfalen, die onder andere Invacare zuurstofproducten in de markt zet.

Als bijlage van dit bulletin vindt u een paskaart voor de Alber e-motion. Deze kaart kunt u gebruiken om de parameters van deze hoepelondersteuning juist te noteren bij een passing. Wanneer de
e-motion geleverd wordt, kunt u deze parameters dan eenvoudig terugvinden en instellen.

Wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit Bulletin, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Het Zorgbulletin leest u hier: Zorgbulletin juni 2015
De paskaart voor de Alber e-motion hoepelondersteuning, vindt u hier: Paskaart emotion NL.pdf

Laatste nieuws