Zorgbulletin oktober 2013

De 4de editie van ons Zorgbulletin draagt de veelbelovende subtitel “Klinische Special – Evidence Based Practices”. In deze special belichten wij diverse onderzoeken of studies die van belang zijn voor de zorg; voor uw cliënten en voor u, werkzaam in de zorg!

Zorgbulletin oktober 2013

Zo bewijzen studies dat door het gebruik van een elektrische hoepel ondersteuning zoals de Alber E-motion, arm, schouder en pols minder belast worden, naast diverse andere voordelen. Ook kunt u lezen over klinisch bewijs met betrekking tot het voorkomen van decubitus met behulp van matrassen. Verder komen er diverse zuurstof onderzoeken naar voren die gebundeld zijn in
een handig boekje en wordt er een studie over het draaibed / wisselligging uitgewerkt. Stuk voor stuk staven deze studies het Invacare motto “making life’s experiences possible”, waarbij wij toonaangevende producten aanbieden, die mensen in staat stellen het best mogelijke uit het leven te halen.

Wij zullen op 1 november a.s. in de Jaarbeurs aanwezig zijn tijdens het Jaarcongres Ergotherapie. Ook daar leggen wij de nadruk op de klinisch bewezen voordelen die onze producten bieden. U bent van harte welkom op onze stand om u te laten informeren!

Wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit Bulletin of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Het volledige Zorgbulletin leest u hier: Zorgbulletin oktober 2013

Laatste nieuws