Zorgbulletin oktober 2014

Met gepaste trots presenteren wij u wederom het Invacare Zorgbulletin. Een bulletin waarin uitdagingen bij praktijksituaties in de zorg worden gekoppeld aan oplossingen.

Zorgbulletin oktober 2014

In dit Zorgbulletin vertellen wij bijvoorbeeld over het keuzeproces voor de plaatsing van bedden en matrassen in de onlangs geopende zorginstelling “De Wulverhorst”. Verder wordt het onderwerp ruimtelijk tillen uitgediept. In de zuurstof column komt deze keer een distributeur aan het woord.

In deze uitgave zetten wij verder de specifieke kenmerken van de Ocean E-Vip, onderdeel van de Aquatec Ocean douchestoelen range, voor u op een rijtje. De nadruk ligt hierbij op belangrijke onderwerpen voor instellingen, te weten: zitten & positioneren en ergonomie. 

De extra, uitneembare bijlage in dit Zorgbulletin geeft u een handig overzicht van onze Alber elektrische hulp–aandrijvingen. De e-motion, de e-fix en de viamobil komen hierbij allemaal aan bod. Behoud van zelfstandigheid en minder belasting van de cliënt en de verzorger/begeleider zijn hierbij de speerpunten.

Op de achterzijde van dit bulletin vindt u tenslotte een overzicht van de evenementen waar wij de komende tijd aanwezig zullen zijn. U bent van harte welkom op onze stand om u te laten informeren!

Wilt u buiten deze mogelijke contactmomenten om meer weten over één van de onderwerpen uit dit bulletin, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Het volledige Zorgbulletin vindt u hier: PDF iconZorgbulletin oktober 2014

Laatste nieuws