Zorgbulletin oktober 2015

Wij presenteren alweer de achtste editie van het Invacare Zorgbulletin. Uit reacties uit het veld blijkt dat de artikelen in dit bulletin als herkenbaar worden gezien en dat de praktische oplossingen, die voor uitdagingen in praktijksituaties in de zorg beschreven worden, zeker toepasbaar zijn.

Zorgbulletin oktober 2015

In dit Zorgbulletin een interview in plaats van de gebruikelijke zuurstof column: u leest een gesprek met mevrouw van Aerschot, COPD patiënt en gebruiker van portable zuurstof: een oplossing die haar haar mobiliteit, onafhankelijkheid en sociale leven laat behouden.

Verder geven we uitleg over de diversiteit van toepassingen van de Alber hulpaandrijvingen. En wat er aan de basis staat van deze producten.

Leest u zeker ook de informatie over de liftmatten met lussen, in combinatie met de Invacare til- en plafondliften. Hierin gaan wij deze keer met name in op toepassing in casus van een amputatie.

Op de achterzijde kunt u lezen bij welke evenementen wij binnenkort aanwezig zijn. Komt u ook naar één van deze dagen? Loop dan eens bij onze stand langs om kennis te maken met onze medewerkers en onze oplossingen.

Wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit Bulletin, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Het volledige Zorgbulletin leest u hier: PDF iconZorgbulletin oktober 2015.pdf
De informatiekaart over de nieuwe zuurstof app vindt u hier: PDF iconInfokaart zuurstof app.pdf

Laatste nieuws