Zorgbulletin oktober 2016

Deze maand is de 12de editie van ons Zorgbulletin uitgekomen: met herkenbare casussen uit de zorg en praktische oplossingen voor uitdagingen in praktijksituaties in de zorg.

Zorgbulletin oktober 2016

In dit Zorgbulletin stellen wij onze Account Managers Care, Ageeth te Winkel en Ariadne Krommedam, aan u voor: een multidisciplinair team met een achtergrond in de zorg, dat u graag voorziet van deskundig advies.

Verder introduceren wij het nieuwe Vendlet V5S(+) systeem, dat ook geschikt is voor plaatsing op een obesitas bed. Dit zorgt voor een aanzienlijke verlichting van de fysieke belasting van verzorgenden.

In het artikel „Gebruiksvriendelijk kantelen“ leggen we het belang van zwaartepuntsverplaatsing bij kantelrolstoelen uit.

Op de achterzijde vindt u een overzicht van alle evenementen waarop wij binnenkort aanwezig zullen zijn. Komt u ook naar één van deze dagen? Loop dan eens bij onze stand langs om kennis te maken met onze medewerkers en onze oplossingen.

Wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit Bulletin, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Het volledige Zorgbulletin leest u hier: PDF iconZorgbulletin_oktober_2016.pdf

Laatste nieuws