Platinum 9

Bespaar kosten met de Invacare concentrator met hoge zuurstofflow

De Invacare Platinum 9 biedt een betrouwbare oplossing om patiënten die een hoge zuurstofflow nodig hebben te behandelen. De Platinum 9 is koppelbaar aan de Invacare HomeFill II, om zo een complete patiëntenzorg te waarborgen. Platinum 9 verbetert de zuurstofconcentratie en vermindert de onderhoudskosten. Patiënten kunnen comfortabel en veilig thuis gebruikmaken van zuurstoftherapie dankzij een ingebouwd alarmsysteem. Gebruikers zullen het gebruiksgemak gecombineerd met maximale veiligheid waarderen.

Goede prestaties en betrouwbaarheid gecombineerd met gebruiksgemak

Naast krachtig en betrouwbaar is de Invacare Platinum 9 ook gebruiksvriendelijk. Met zijn 9 liter zuurstofcapaciteit met een concentratie van 96-87% is Platinum 9 een uitkomst voor patiënten met een hoge zuurstofbehoofte. De Platinum 9 is makkelijk te verplaatsen dankzij het geïntegreerde handvat en de wielen. De Platinum 9 is makkelijk in gebruik en garandeert extra veiligheid voor gebruikers.

Concentrator met de hoogst toegevoegde waarde

De Platinum 9 beperkt de voorraadkosten dankzij het geringe aantal onderdelen en specifieke accessoires. Bovendien blijft het benodigde onderhoud tot een minimum beperkt.


Brochures (1)

Prijslijst (1)

Service handleiding (1)

Onderdelen (1)