Storm4

De Invacare Storm4 is een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving die speciaal bedoeld is voor gebruikers die hoge eisen stellen aan hun stoel wat betreft flexibiliteit, aanpassingsvermogen en functionaliteit. 

Deze elektrische rolstoel is niet alleen stijlvol vormgegeven en gemakkelijk te besturen, maar hij is ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo is zijn unieke, flexibele zitunit eenvoudig af te stellen op de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. 

De Storm4 geeft zowel binnens- als buitenshuis een indrukwekkende prestatie en biedt een veilige en stabiele rijervaring zonder in te boeten op wendbaarheid. Dankzij het moderne design ziet de elektrische rolstoel er ook altijd elegant en stijlvol uit. 

Belangrijke eigenschappen zijn:

  • Makkelijk configureerbaar - Dankzij het modulaire ontwerp is de Invacare Storm4 eenvoudig aan te passen aan verschillende gebruikersbehoeften
  • Gebruiksgemak - De accu's zijn heel gemakkelijk te vervangen en de elektronica is eenvoudig toegankelijk voor onderhoud
  • Stijlvol design – Met moderne LED-verlichting en leverbaar in verschillende kleuren
  • LiNX Smart Technology – Dit is ons besturingssysteem dat beschikt over een zelflerende functie dankzij geavanceerde technologie en zorgt voor een revolutionaire rijervaring.