Storm4 Max

De Invacare Storm4 Max is een elektrische rolstoel, die speciaal ontworpen is om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met een grotere lichaamsomvang. Zijn grotere chassis ondersteunt het verschoven zwaartepunt zodat het gewicht beter verdeeld wordt, wat de mobiliteit vergroot. 

Extra sterke arm- en beensteunen ondersteunen de wens van eindgebruikers om zichzelf terug in positie te duwen of drukverlichting te geven. De G-Trac® optie is ook beschikbaar voor de ultieme rijprestatie en tractie controle. De mooi vormgegeven Storm4 Max maakt de Storm4 familie compleet en is net als de andere Storm4 elektrische rolstoelen voor binnen en buiten service vriendelijk.

Belangrijke eigenschappen zijn:

  • Gebruiksgemak - Accu’s en eletronica zijn eenvoudig te bereiken waardoor het onderhoud gemakkelijk is. Op het zitframe staat aangegeven hoe de zitdiepte in 3 stappen kan worden aangepast
  • Kantel- en rugverstelling - De biodynamische rugverstelling heeft een bereik van 0 - 25 graden met een hoog draaipunt om wrijvende krachten te reduceren
  • LiNX Smart Technology - Dit is ons besturingssysteem dat beschikt over een zelflerende functie dankzij geavanceerde technologie en zorgt voor een revolutionaire rijervaring.

Brochures (1)

Prijslijst (1)

Gebruikshandleiding (2)

Service handleiding (2)

Testen & certificaten (1)