Invacare deelt ISO 14001-certificering

Nieuws

Invacare deelt ISO 14001-certificering

ISO 14001

We zijn zeer verheugd om te kunnen delen dat Invacare EMEA (Invacare International GmbH) de ISO 14001: 2015 Environmental Management System-certificering heeft behaald.
 
De ISO 14001-certificering wordt internationaal erkend in de reeks ISO 14000-normen als een effectief kader voor verbeterde milieuprestaties. Deze certificering omvat onze focus op het verminderen van afval en het creëren van efficiëntie om een positieve bijdrage te leveren aan de planeet.
 
We blijven vooruitgang boeken en nieuwe stappen zetten om onze verantwoordelijkheid voor het milieu en meer naleving centraal te stellen in onze bedrijfsstrategie. Deze certificering bevestigt ook ons vermogen om te reageren op specifieke aanbestedingen.

Michael Schreiber, QMS Manager EMEA & APAC bij Invacare, zei: "Deze certificering toont onze toewijding aan ecologische duurzaamheid en verantwoorde praktijken. Deze mijlpaal zou niet mogelijk zijn geweest zonder het harde werk en de medewerking van elk betrokken teamlid. We zijn dankbaar voor hun toewijding en expertise en we kijken ernaar uit om onze inspanningen voort te zetten om een positieve impact op het milieu te hebben."